Fiat Albea palio bulabilirsenBütçemin az olduğunu biliyorum yinede bu bütçeye göre kafamı yormayacak araba önerir misiniz? Şu an için peugot 206 düşünüyorum.
Fiat linea 1.3 motoru düzgün bulabilirseniz veya megane 2 olabilir tertemiz modelli onun haricinde Toyota corollanın eski kasaları var yenileri bayağı pahalı renault fluence olabilir bizim ülkede çok fazla tutulmadı(bir linea değil popülerlik olarak) ama baya güzel bi araç Honda civic temizi imkansız gibi bulunması ama yine bulursanız tercih edebilirsinizBütçemi 250.000'den 400.000e güncelledim 2-3 ay içerisinde alacağım şimdiden önerdiğiniz varsa
Bu fiyata araç alırken yedek parça fiyatları, işçilik fiyatları ve dayanıklılık ön planda olsun benim görüşüm çünkü 400 bin TL bütçe ile canavar bir araç almak imkansız hele gidip 2000 motor falan bakmayın altından kalkınmaz bknz. Honda accord, Toyota avensis gibiBütçemi 250.000'den 400.000e güncelledim 2-3 ay içerisinde alacağım şimdiden önerdiğiniz varsa
Ne gibi ihtiyaçlara için kullanacaksınız bu da önemli mesela sadece şehir içi ise düşük hacimli benzinli motor yakıt tasarruflu araç alınabilir ancak ağır yük ve zorlu bir rota ise rampası sık virajlı burada yüksek torklu büyük hacimli araç alabilirsiniz. Ben bu ihtiyaçlarım için 1.6 dizel lounge fiat linea aldım 2013 model benim Bursa-Orhaneli-Kütahya ortasında hiç zorlanmadan cayır cayır götürüyorFiat linea 1.3 motoru düzgün bulabilirseniz veya megane 2 olabilir tertemiz modelli onun haricinde Toyota corollanın eski kasaları var yenileri bayağı pahalı renault fluence olabilir bizim ülkede çok fazla tutulmadı(bir linea değil popülerlik olarak) ama baya güzel bi araç Honda civic temizi imkansız gibi bulunması ama yine bulursanız tercih edebilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu fiyata araç alırken yedek parça fiyatları, işçilik fiyatları ve dayanıklılık ön planda olsun benim görüşüm çünkü 400 bin TL bütçe ile canavar bir araç almak imkansız hele gidip 2000 motor falan bakmayın altından kalkınmaz bknz. Honda accord, Toyota avensis gibi