King godzilla TR
80+
- Reaksiyon skoru
- 28
- Bütçe
- 500
pek söze gerek yok oyun amaçlı kullanacağım
www.n11.com
pek söze gerek yok oyun amaçlı kullanacağım
sensörünün rakiplerine karşı kötü olduğunu duymuştumÖneriyorum yaklaşık 4 senedir kullanıyorum gayet güzel bir mouse
MSI Clutch GM20 Elite RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse Siyah Fiyatları ve Özellikleri
MSI Clutch GM20 Elite RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
bende 2 sene olucak bu mouse kullanali fakat 600 lira verilcek bir mouse değil kaliteli felan evet ama o kadar değil ederi 400 450 maxÖneriyorum yaklaşık 4 senedir kullanıyorum gayet güzel bir mouse
MSI Clutch GM20 Elite RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse Siyah Fiyatları ve Özellikleri
MSI Clutch GM20 Elite RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
viper mini yi almayı bende düşünüyorum![]()
Razer Viper Mini RZ01-03250100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Viper Mini RZ01-03250100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Viper Mini RZ01-03250100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.667,08 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Dediğim gibi uzun süredir kullanıyorum sensörsel hiç bi sıkıntı yaşamadım özellikle aktif olarak çok fazla oyun oynuyorumsensörünün rakiplerine karşı kötü olduğunu duymuştum
Logitech g102 al geç bencepek söze gerek yok oyun amaçlı kullanacağım