Pablo Emilio Escobar
80+ Bronze
Fiat Egea istiyorum Fakat bu fiyata temiz bulunmuyor peugeot 301 var farklı seçenek araç çok eski olsun istemiyorum 20 yaşındayım Öneriniz nedir?
FP olarak en uygunu C-Elysee gibi. VTi veya BlueHDİ 1.6ları alınabilir. Sportif bişey istiyorsan 2009 kasa invite lancer bakabilirsin.Fiat Egea istiyorum Fakat bu fiyata temiz bulunmuyor peugeot 301 var farklı seçenek araç çok eski olsun istemiyorum 20 yaşındayım Öneriniz nedir?
C elysee mi 301 misedan araba bakıyorsan c-elysee veya fluence bakabilirsin
Hocam C elysee uygun gibi alır 2-3 sene biner değiştirirm yüksek ihtimalle Sorun sıkıntı çıkartmayacak bi araba iyi okurFP olarak en uygunu C-Elysee gibi. VTi veya BlueHDİ 1.6ları alınabilir. Sportif bişey istiyorsan 2009 kasa invite lancer bakabilirsin.
C-elysee çok şirket aracı gibi duruyor şahsen fluence alırdım biraz uğraşınca sağlam gözüküyor araba diğer şirket araçlarına kıyasla piyasasıda canlı diye biliyorum.sedan araba bakıyorsan c-elysee veya fluence bakabilirsin
Fluence tipi hoşuma gitmiyor hocam yaC-elysee çok şirket aracı gibi duruyor şahsen fluence alırdım biraz uğraşınca sağlam gözüküyor araba diğer şirket araçlarına kıyasla piyasasıda canlı diye biliyorum.
Fiat bravo bakılabilir hocam .
Yüksek ihtimalle arabayla oynarım hocam jant lip vsC-elysee çok şirket aracı gibi duruyor şahsen fluence alırdım biraz uğraşınca sağlam gözüküyor araba diğer şirket araçlarına kıyasla piyasasıda canlı diye biliyorum.
oynadığında gör bak fluence c-elyseeden iyi durur yada 301 den.Yüksek ihtimalle arabayla oynarım hocam jant lip vs
fiat bravo ya da ford fiesta olabilir.Fiat Egea istiyorum Fakat bu fiyata temiz bulunmuyor peugeot 301 var farklı seçenek araç çok eski olsun istemiyorum 20 yaşındayım Öneriniz nedir?
Küçük araba istemiyorum hocamfiat bravo ya da ford fiesta olabilir.