400-600 TL kulaklık.

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
9,800
merhabalar,
Yeni bir kulaklık almayı düşünüyorum. Kafama yatan bir kaç tane var. Benim için en önemlisi mikrofon. İyi bir mikrofona sahip ve rahat, uzun kullanımda sıkıntı çıkarmayacak bir kulaklık istiyorum. Kafama yatanlardan hangisini en çok önerirsiniz. Veya önerdiğiniz başka bir kulaklık varsa yazabilir misiniz?
RAMPAGE DROP PLUS
Fiyatı diğerlerine göre daha ucuz. Çok iyi bir kulaklık olduğu söyleniyor. Ayrıca mikrofonu cidden çok başarılı. Bu yüzden drop plus biriinci tercihim. İki haftaya stoğa geliyormuş. Gelince almayı düşünüyorum.fiyatı 400 TL
Asus TUF gaming H5
Fena görünmüyor. Ancak endişelerim var. Mikrofon testinde ses çok kısık geliyordu. Ailemle yaşadığım için çok sesli konuşamam. Bu yüzden almayabilirim. Ancak yine de güzel. Fakat TUF serisi olması korkutmadı değil. Kronik problemleri olan bir seri. Bu yüzden endişeliyim. Onun dışında oyunlarda ses kasma açısından çok başırılı olduğu söyleniyor. fiyatı 600 TL
Razer Kraken X
Listeye eklememdeki en büyük neden marka bir kulaklık olmasıydı. Razer kalitesinin uzun kullanım sonucunda bana sıkıntı çıkarmayacağından eminim. Mikrofon da gayet iyi. Ancak sanki bir dip ses var. Bu yüzden drop plusla arada kaldım. Sizin fikriniz ne? Fiyat: 440 TL
Razer Kraken
Bütçeyi bi 40 lira artırarak bunu alabilirim. Yine razer kalitesinde bir ürün. Kraken x deki o dip ses burda yok. Bu yüzden listede. Fiyat: 640 TL
Sonuç olarak,
Kraken ve drop plus arasında kaldım. H5 i ise Asus marka, çok övülen, rahat ses kasma da canavar gibi bir kulaklık olduğu için listeye koydum. Yoksa almayı düşünmezdim. Benim favarilerim drop plus ve kraken kulaklıklar. Bu ikisi arasında kaldım. Bence drop plusın avantajları rahat ve kalteli olmasıyken, dezavantajları çinli bir markanın ürünü olmasıydı. Razerın avantajları ise kesinlikle ünlü, pahalı bir marka olmasıyken, dezavantajıysa rahat olmamasıydı.
Fikirlerinizi bekliyorum.

Razer hakkında fikrim olmasa da drop plus'a oy veriyorum 2 aydır kullanıyorum kendilerini

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,851
Üyeler
188,839
Son üye
raseoo
Geri