Lisser
80+ Silver
Dahası
Ayri konu ac istersenArkadaşlar razer basilix ultimate almaya değer bir mouse mu yoksa daha az fiyata daha iyisi varmı
Ayri konu ac istersenArkadaşlar razer basilix ultimate almaya değer bir mouse mu yoksa daha az fiyata daha iyisi varmı
Değil 3335 daha iyiDaha iyi değil miydi sensoru bunun ya
Bamf sensör kablosuzlardaBAMF 3370 dengi benim bildigim, eger 3360'sa kapali kutu HK Mira M falan almak daha mantıklı. En son 350'ye falan vardi
Wired mı wireless mıGlorious Model O belki kendim kullanıyorum memnunum
Değil 3335 daha iyi
Bamf sensör kablosuzlarda
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bide omron switch felan
sensor.fyi den bakabilirsiniz sensörlere
3360 vardıda galiba değiştirmişlerBunda da BAMF var isteGlorious Model I 2 Ultralight Wired Gaming Mouse
The most comfortable ultralight wired mouse, packed with next-gen tech in a modular ergonomic design. 9 programmable buttons with customizable side controls make it ideal for Battle Royale, MOBA, MMO, and FPS games.www.gloriousgaming.com
Yok başindan beri BAMF vardi bunda, Model O'yu falan yenilemişlerdi en son da ne yaptilar ne ettiler takip etmedim onu.3360 vardıda galiba değiştirmişler
Model o v2 daha gelmedi türkiyeye bende bekliyorumYok başindan beri BAMF vardi bunda, Model O'yu falan yenilemişlerdi en son da ne yaptilar ne ettiler takip etmedim onu.
Tek fark daha hafif olması ve deliksiz olması mı?Daha hafif
Mesaj otomatik birleştirildi:
Elin küçükse bunu da alabilirsin
G-Wolves Skoll Mini SK-S Ultra Hafif Oyuncu Mouse - Siyah
G-Wolves Skoll Mini SK-S Ultra Hafif Oyuncu Mouse ÜRÜN AÇIKLAMASI - Güncellenmiş Versiyon- 50 g' Süper Hafif- Paracord Kablo- Bal Peteği Tasarımı- PMW 3389 Sensör- Ergonomik şekil- Kailh Anahtarları ( 80 Milyon ) G-wolves Sköll Mini, ergonomik bir şekle sahip süper hafif fare olarak türünün...shop.connectgame.com.tr
Dünden beri bu mausun youtubedeki incelemelerine baktım gayet güzel sonra bi videodaki yorumda bir kişi aynı mausu almış 1 ay sonra bozulmuş ve aldığı satıcı yardım etmemiş bu satıcı connect game trendyolda ve hepsi buradada satıcı connect game insan aldığı mausun uzun süre bozulmamasını ister bende bu mausu çok beğendim özellikleri fiyatı çok iyi ama sorun satıcı burda ne yapmamı önerirsiniz?Delux M800-RGB-58g-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3389 16000DPI-Siyah
2 Yıl Türkiye Resmi Distribütörü ConnectGame Garantili Delux M800 (PMW3389) Ultra Hafif Optik Gaming Mouse Sadece 58 gr ağırlığıyla en hafif e-spor seviyesi gaming mouse High-end oyun sınıfı sensörü Yüksek hassasiyetli 16000 DPI optik sensör Yeni Kailh 4.0 Red Switchler ile sıradan...shop.connectgame.com.tr
wiredWired mı wireless mı
Wiredı pek iyi değil ya yeni aldıysan ama önceden aldıysan olabilirwired
neden kanka ben memnunum şu anlıkWiredı pek iyi değil ya yeni aldıysan ama önceden aldıysan olabilir