Neler Yeni

400₺ altı kulak üstü kulaklık

yasinshg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yasin Şıhoğulları
Bütçe
400
Merhaba, 400₺ altında Aşırı yüksek ses ve aynı şekil aşırı bass olan bir kulak üstü kulaklık almak istiyorum
Aklımda Anker Q10 ve TaoTronics soundsurge 85 var sizce bunlardan hariç veya bunlardan hangisini almalıyım

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok
Merhaba, 400₺ altında Aşırı yüksek ses ve aynı şekil aşırı bass olan bir kulak üstü kulaklık almak istiyorum
Aklımda Anker Q10 ve TaoTronics soundsurge 85 var sizce bunlardan hariç veya bunlardan hangisini almalıyım
Diğerini bilmiyorum ama Anker Q10 kullanıyorum her anlamda mükemmel bir kulaklık 😀

Sadece mikrofon beklentiniz olmasın.

yasinshg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yasin Şıhoğulları
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Diğerini bilmiyorum ama Anker Q10 kullanıyorum her anlamda mükemmel bir kulaklık 😀

Sadece mikrofon beklentiniz olmasın.
Ses yüksekliği nasıl hocam ben yüksek ses müzik seviyorum ve aynı şekil beyin titreten bass 😅

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok
Ses yüksekliği nasıl hocam ben yüksek ses müzik seviyorum ve aynı şekil beyin titreten bass 😅
Bass baya fazla, bass booster var bir de ama onu açmadan bile baya fazla geliyor bana bass 😅

Ses yüksekliği iyi, kablolu bağlayınca daha fazla ses çıkıyor ama kablosuzda da son ses gayet yüksek.

(Kablosuzda %50 ses bana yetiyor şahsen, son sese alınca kulaklık değil hoparlör oluyor o artık 😀)

Top Bottom