400 TL - Alabileceğim en iyi kulaklık hangisi? Önerilerinizi bekliyorum

Neden acaba? Drop plus kullanıyorum kesinlikle sorunu yok
Uzun ömürlülükte güven vermiyor.2 sene sonunda ne ile karşılaşacağı belli değil.O yüzden Arctis 1 tavsiyemdir.Bir yanda Steel Series bir yanda Rampage yapmayın lütfen.

Uzun ömürlülükte güven vermiyor.2 sene sonunda ne ile karşılaşacağı belli değil.O yüzden Arctis 1 tavsiyemdir.Bir yanda Steel Series bir yanda Rampage yapmayın lütfen.
bende bu yüzden rampage istemiyorum :) şuan rampage kullanıyorum ve kulaklığın pedleri soyulmaya başladı kötüye gidiyor

bende bu yüzden rampage istemiyorum :) şuan rampage kullanıyorum ve kulaklığın pedleri soyulmaya başladı kötüye gidiyor
Ped demişken çıkarılabilir pedi var eskirse desteği arayıp yenisini alabiliyorsun :D

Arkadaşlar yazımın sonunda Rampage Gamepower gibi markaları istemediğimi belirttim lütfen kaliteli tanınmış markalardan öneri yapın :)

Şuan fiyatlar abartılı 1-2 hafta daha bekleyip,incehesap gaming gecesini de takip edip öyle almanı tavsiye ederim.400-420 arası Arctis 3,HS 50 pro bulunabilir indirimlerle.

Şuan fiyatlar abartılı 1-2 hafta daha bekleyip,incehesap gaming gecesini de takip edip öyle almanı tavsiye ederim.400-420 arası Arctis 3,HS 50 pro bulunabilir indirimlerle.
yaklaşık 4 haftadır takip ediyorum ama arctis 1 veya 3 gelmedi henüz dediğiniz gibi arctis 3 indirime girip 420 tl olursa çok çok iyi olur teşekkürler :)

Rica ederim, iyi forumlar.
yaklaşık 4 haftadır takip ediyorum ama arctis 1 veya 3 gelmedi henüz dediğiniz gibi arctis 3 indirime girip 420 TL olursa çok çok iyi olur teşekkürler :)

Geri