ne zaman aldınız kulaklığı?Neden acaba? Drop plus kullanıyorum kesinlikle sorunu yok
Uzun ömürlülükte güven vermiyor.2 sene sonunda ne ile karşılaşacağı belli değil.O yüzden Arctis 1 tavsiyemdir.Bir yanda Steel Series bir yanda Rampage yapmayın lütfen.Neden acaba? Drop plus kullanıyorum kesinlikle sorunu yok
bende bu yüzden rampage istemiyorum şuan rampage kullanıyorum ve kulaklığın pedleri soyulmaya başladı kötüye gidiyorUzun ömürlülükte güven vermiyor.2 sene sonunda ne ile karşılaşacağı belli değil.O yüzden Arctis 1 tavsiyemdir.Bir yanda Steel Series bir yanda Rampage yapmayın lütfen.
Ped demişken çıkarılabilir pedi var eskirse desteği arayıp yenisini alabiliyorsunbende bu yüzden rampage istemiyorum şuan rampage kullanıyorum ve kulaklığın pedleri soyulmaya başladı kötüye gidiyor
Bence rahat ve ekonomik ben bunu tavsiye ederimTrust GXT 450 Blizz 7.1 USB Oyun Kulaklığı (7.1 Sanal Surround Ses, PC ve Laptop için, LED Aydınlatma) : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
Trust GXT 450 Blizz 7.1 USB Oyun Kulaklığı (7.1 Sanal Surround Ses, PC ve Laptop için, LED Aydınlatma) : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsolwww.amazon.com.tr
Arkadaşlar yazımın sonunda Rampage Gamepower gibi markaları istemediğimi belirttim lütfen kaliteli tanınmış markalardan öneri yapınTrust GXT 450 Blizz 7.1 USB Oyun Kulaklığı (7.1 Sanal Surround Ses, PC ve Laptop için, LED Aydınlatma) : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
Trust GXT 450 Blizz 7.1 USB Oyun Kulaklığı (7.1 Sanal Surround Ses, PC ve Laptop için, LED Aydınlatma) : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsolwww.amazon.com.tr
yaklaşık 4 haftadır takip ediyorum ama arctis 1 veya 3 gelmedi henüz dediğiniz gibi arctis 3 indirime girip 420 tl olursa çok çok iyi olur teşekkürlerŞuan fiyatlar abartılı 1-2 hafta daha bekleyip,incehesap gaming gecesini de takip edip öyle almanı tavsiye ederim.400-420 arası Arctis 3,HS 50 pro bulunabilir indirimlerle.
yaklaşık 4 haftadır takip ediyorum ama arctis 1 veya 3 gelmedi henüz dediğiniz gibi arctis 3 indirime girip 420 TL olursa çok çok iyi olur teşekkürler
TeşekkürlerRica ederim, iyi forumlar.