Neler Yeni

400 tl altı mouse önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
doğan yücel
Bakarım ama gamepowerın malzeme kalitesi iyi değil diye duydum ve razerın çok daha iyi olduğunu
vala knk şuan hp omen phonom maus var fiyat ortalama 1k 900tl civarnda 2 3 yıl gamepower icarus kullandım hiçbir şekilde sorun yaşamadım malzeme kalitesi de gayet guzel kotu diyenler gidip 50 100 tl lik modelini almasın bence gayet fp ürün vidyolarına bak şiddetle tavsiye ederim kim ne derse desin

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
aras ardahan
vala knk şuan hp omen phonom mouse var fiyat ortalama 1k 900tl civarnda 2 3 yıl gamepower icarus kullandım hiçbir şekilde sorun yaşamadım malzeme kalitesi de gayet guzel kotu diyenler gidip 50 100 TL lik modelini almasın bence gayet fp ürün vidyolarına bak şiddetle tavsiye ederim kim ne derse desin
Bu kadar şiddetle öneriyorsan bir olayı vardır araştıracağım😀

Edward Norton

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Halis Özer
Yeni bir mouse arıyorum oyun için kullanacağım şu an razer deathadder v2 mini kullanıyorum fakat elime pek oturmuyor
Hocam öncelikle bahsettiğiniz bütçelerde güzelinden Rival 3 ler var 6 aydır kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim bile

fakat razer alacaksanız çok iyi bir malzeme kalitesi beklemeyin genellikle sensöre özen gösteriliyor bu yüzden de malzeme güzel olmuyor
benim tercihim rival 3 olurdu

Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
doğan yücel
Bu kadar şiddetle öneriyorsan bir olayı vardır araştıracağım😀
https://www.hepsiburada.com/gamepow...?magaza=Techburada&url_src=and-product-detail
hem fiyata bak hem de yorumlara rgb birsuru atanabilen tuş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam öncelikle bahsettiğiniz bütçelerde güzelinden Rival 3 ler var 6 aydır kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim bile

fakat razer alacaksanız çok iyi bir malzeme kalitesi beklemeyin genellikle sensöre özen gösteriliyor bu yüzden de malzeme güzel olmuyor
plastik hiç kaliteli değil ki zaten çok üst seviye profesyonel oyuncu olmayan kimse o sensoru anlamaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
aras ardahan

O mouse a baktım o da güzel. Bakacağım şu an deathadder Essential, rival 3 ve icarus var. Drag click de yapabilse güzel olur düzgün ve bütçene uygun mouse bulursam alacağım

https://www.hepsiburada.com/gamepow...?magaza=Techburada&url_src=and-product-detail
hem fiyata bak hem de yorumlara rgb birsuru atanabilen tuş

plastik hiç kaliteli değil ki zaten çok üst seviye profesyonel oyuncu olmayan kimse o sensoru anlamaz
Hocam ben kullanıyorum gayette kaliteli yani şimdi bilmeden konuşmayın. Elime küçük gelmese değiştirmezdim

Edward Norton

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Halis Özer
O mouse a baktım o da güzel. Bakacağım şu an deathadder Essential, rival 3 ve icarus var. Drag click de yapabilse güzel olur düzgün ve bütçene uygun mouse bulursam alacağım

Hocam ben kullanıyorum gayette kaliteli yani şimdi bilmeden konuşmayın. Elime küçük gelmese değiştirmezdim
hocam sıradan gidecek olursak
razer sensoru güzel fakat malzeme kalitesi yetersiz sensoru 220 İPS
steel series malzeme kalitesi gayet güzel sensoru 300 İPS ben gayet kolaylıkla drag click yapabiliyorum
icarus hiç kullanmadım fakat malzeme kalitesi olarak çok şey beklemeyin 150 TL Kaç ips olduğu kendi sitesinde bile yazmıyor yani almayın paranıza yazık

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
aras ardahan
o da iyi beyazı vardı 249 a geçen
A60 Essential ve rival 3 karşılaştırıyorum

hocam sıradan gidecek olursak
razer sensoru güzel fakat malzeme kalitesi yetersiz sensoru 220 İPS
steel series malzeme kalitesi gayet güzel sensoru 300 İPS ben gayet kolaylıkla drag click yapabiliyorum
icarus hiç kullanmadım fakat malzeme kalitesi olarak çok şey beklemeyin 150 TL Kaç ips olduğu kendi sitesinde bile yazmıyor yani almayın paranıza yazık
Öyle görünüyor. Kaç cps alıyorsunuz drag
İle

Edward Norton

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Halis Özer
A60 Essential ve rival 3 karşılaştırıyorum

Öyle görünüyor. Kaç cps alıyorsunuz drag
İle
çok fazla drag yapmıyorum genelde butterfly ama dragla 25-30 yapmıştım

QRuder

80+ Silver
hocam drag butterbly 20-30-40 siz ne uğrasıyonuz anlamıyom da zaten konustugunuzdan al bitane 150-200 liraya mouse kullan bu kadar kasmaya , yormaya gerek varmı yaw

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Cemal Hasan
Rival 3 alır rahatıma bakarım... Razer essentiel e bende baktım
Essentiel 210 IPS , Rival 3 300 IPS
Essentiel 30G , Rival 3 35G
Essentiel pwm 3328 kullanıyor bu optik hakkında pek bilgi bulamadım ve tıklama gecikmesi (FPS oyunu oynuyorsanız dikkat etmen gereken konu) o konuda da Rival 3 önde. Önerim Rival 3 al ve keyfine bak...

Top Bottom