PSU var mı elinde 900₺ PSUlu önerelim istersenMaks 500 e çıkıyor dark guardian önermeyin fiyatı arttı
Dostum şuan telefondayım ama aerocool Satürn mu ne vardı 350₺ mı ney bir bakınArkadaşa araştırıyorum sadece kasa PSU var elinde
Aerocool ore saturnDostum şuan telefondayım ama aerocool Satürn mu ne vardı 350₺ mı ney bir bakın
Aerocool Aero One Frost var bakabilirsin.
Teşekkürler hepinizeDostum şuan telefondayım ama aerocool Satürn mu ne vardı 350₺ mı ney bir bakın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aerocool ore saturn
Miniyi neden önermiyorsunuz? Dark Guardian alacaktım stoklar yok, mini ye yöneldim o yüzden soruyorum.Dark diamond mesh var.
Zalman N3 var.
Onun dışında bilmiyorum ama Guardian mini alma.
Biraz küçük.Miniyi neden önermiyorsunuz? Dark Guardian alacaktım stoklar yok, mini ye yöneldim o yüzden soruyorum.
Anladım teşekkürler cevap için, bende küçüklüğünden çekiniyordum zatenBiraz küçük.
Yani hava akışı iyi olsa da küçük olduğundan sıkıntı oluyor.
Mesela Sapphire Nitro+ RX 5700XT kullanan kişi bu kasada ısınma sorunu yaşıyordu.
Alt taraftaki demirle kart arasındaki mesafe çok azdı ve bu da atılan sıcak havayı geri girmesini sağlıyordu.
Ondan dolayı önermiyorum biraz küçük geliyor.
Maks 500 e çıkıyor dark guardian önermeyin fiyatı arttı
Maks 500 e çıkıyor dark guardian önermeyin fiyatı arttı
Güzel kasa One frost.![]()
Dark Bilgisayar Kasa Modelleri & Fiyatları - GittiGidiyor
Dark Bilgisayar kasa fiyatları GittiGidiyor'da! Bilgisayar kasa modellerini incelemek ve ücretsiz kargo avantajıyla hemen sahip olmak için tıklayın.www.gittigidiyor.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aerocool Aero One Frost Cam Yan Panel 4x12cm FRGB USB 3.0 Fiyatı
Aerocool Aero One Frost Cam Yan Panel 4x12cm FRGB USB 3.0 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
2. kasa iyi mi? bilmiyorum bunu bilen kişilere sormak lazım @RevDeisDou falan