400 TL Gamepad Önerisi

400tl bütçem var pes ve fifa için uzun ömürlü bir gamepad önerebilir misiniz ?
Merhaba futbol ile pek arası olan biri değilim daha önce oynamışlığım da yok ancak eğer yanlış bilmiyorsam Fifa ve Pes de tuşların ölü bölge ve hassasiyeti önemli gamepad alırken alacağın gamepadin ölü bölge ve hassasiyeti ile ilgili bir araştırma yapmanı öneririm. Maalesef ki önerebileceğim bir gamepad yok sadece bunu belirtmek için yazayım dedim.

Alalı 1 yıla yaklaştı çok güzel cidden, titreşimi falanda kaliteli hiç bir gecikme yok hemde görünümü çok yakışıklı :)

Kaliteli güzel bir ürün, düzgün kullanırsanız 2-3 sene kullanılır tabii ki
Hocam analog olarak rampage kol nasıl? Bazı kolların analogları kumaşımsı değişik bir yapıdan oluyor ve benım kullanırken elimi ciddi derecede rahatsız ediyor.

Hocam analog olarak rampage kol nasıl? Bazı kolların analogları kumaşımsı değişik bir yapıdan oluyor ve benım kullanırken elimi ciddi derecede rahatsız ediyor.
Plastik gibi değil elini koyunca kaymıyor, parmağını tutuyor o yüzden rahat hareket ettirebiliyorsun. Güzel yani.

Plastik gibi değil elini koyunca kaymıyor, parmağını tutuyor o yüzden rahat hareket ettirebiliyorsun. Güzel yani.
Hocam nasıl anlatsam size bilemedim. Benim şu an kullandığım kolun linkini atayım mesela bu kolun analogu tutarken beni ciddi derecede rahatsız ediyor. Elim kaşınıyor vs.
Bu modelin kırmızısı var ve analogun üstüne bakarsanız belki dediğimi anlarsınız. Normal dualahocklarda böyle değil.

Hocam nasıl anlatsam size bilemedim. Benim şu an kullandığım kolun linkini atayım mesela bu kolun analogu tutarken beni ciddi derecede rahatsız ediyor. Elim kaşınıyor vs.
Bu modelin kırmızısı var ve analogun üstüne bakarsanız belki dediğimi anlarsınız. Normal dualahocklarda böyle değil.
Anladım demek istediğinizi, SG R218 böyle değil analogları çok rahat.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,201,558
Üyeler
190,931
Son üye
KINGSAMU
Geri