DerratiX
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 13,541
Replika ürünlerin çabuk bozulduğunu söylüyorlar hep.Trendyoldan aldım ben xbox360 kolu, hoşuma gitti öneririm
Replika ürünlerin çabuk bozulduğunu söylüyorlar hep.Trendyoldan aldım ben xbox360 kolu, hoşuma gitti öneririm
snopynin her fiyattan joystickini kullandım hepsi de durduğu yerde bozulduKalite olarak nasıl SG R218 2-3 sene götürür mü
Değer.f710 200 lira fazla vermeye değer mi
F710 kullanıcısı olarak çok memnunum tavsiye ederim tabii bütçe meselesi pişman olmazsın.f710 200 lira fazla vermeye değer mi
400tl bütçem var pes ve fifa için uzun ömürlü bir gamepad önerebilir misiniz ?
Bence R218'e şans verin, tecrübe edinmiş olursunuz.Valla ucuza XBOX Layout kol bulamadım ya. Tüm ucuz ve güzel kollar PS layout![]()
Merhaba futbol ile pek arası olan biri değilim daha önce oynamışlığım da yok ancak eğer yanlış bilmiyorsam Fifa ve Pes de tuşların ölü bölge ve hassasiyeti önemli gamepad alırken alacağın gamepadin ölü bölge ve hassasiyeti ile ilgili bir araştırma yapmanı öneririm. Maalesef ki önerebileceğim bir gamepad yok sadece bunu belirtmek için yazayım dedim.400tl bütçem var pes ve fifa için uzun ömürlü bir gamepad önerebilir misiniz ?
hiç kullanan görmedim ama bilemiyorum logitech varsa indirimli f710 alİş görür mü bimdeki
Değer. Kullanıldı Onaylandı.f710 200 lira fazla vermeye değer mi
Hocam analog olarak rampage kol nasıl? Bazı kolların analogları kumaşımsı değişik bir yapıdan oluyor ve benım kullanırken elimi ciddi derecede rahatsız ediyor.Alalı 1 yıla yaklaştı çok güzel cidden, titreşimi falanda kaliteli hiç bir gecikme yok hemde görünümü çok yakışıklı
Kaliteli güzel bir ürün, düzgün kullanırsanız 2-3 sene kullanılır tabii ki
Plastik gibi değil elini koyunca kaymıyor, parmağını tutuyor o yüzden rahat hareket ettirebiliyorsun. Güzel yani.Hocam analog olarak rampage kol nasıl? Bazı kolların analogları kumaşımsı değişik bir yapıdan oluyor ve benım kullanırken elimi ciddi derecede rahatsız ediyor.
Hocam nasıl anlatsam size bilemedim. Benim şu an kullandığım kolun linkini atayım mesela bu kolun analogu tutarken beni ciddi derecede rahatsız ediyor. Elim kaşınıyor vs.Plastik gibi değil elini koyunca kaymıyor, parmağını tutuyor o yüzden rahat hareket ettirebiliyorsun. Güzel yani.
Anladım demek istediğinizi, SG R218 böyle değil analogları çok rahat.Hocam nasıl anlatsam size bilemedim. Benim şu an kullandığım kolun linkini atayım mesela bu kolun analogu tutarken beni ciddi derecede rahatsız ediyor. Elim kaşınıyor vs.
Bu modelin kırmızısı var ve analogun üstüne bakarsanız belki dediğimi anlarsınız. Normal dualahocklarda böyle değil.![]()
Rampage SG-302B PS3/PC Beyaz Kablolu Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage SG-302B PS3/PC Beyaz Kablolu Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage SG-302B PS3/PC Beyaz Kablolu Oyun Kolu özelliklerini incele, 665,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com