F710Logitech in bir tsne vardı ama hatıtlayamadım ismini
hocam bu ölü nokta olayı ne? joysticklerinde olan bir şey mi? biraz konsol cahiliyim de kusura bakma. gamepadi elime sadece fifa ya gittiğimizde alıyorum ps kafedegeçen amazon indirimlerinde vardi rampage xps4 nasıldır bilmiyorum ama ölü noktası nerdeyse yok gibi yorum yapanlar olmuş indirimde denk getirirsen alınabilir belki
dediğinin fiyatı 1k civarıLogitech in bir tsne vardı ama hatıtlayamadım ismini
valla bende çok bilgili değilim o konularda ama o joystick kısımlarda ölü nokta ne kadar az olursa ona göre hassasiyet olur diye biliyorum benden daha iyi bilenler mevcuttur bilgilendirirlerse iyi olur benidehocam bu ölü nokta olayı ne? joysticklerinde olan bir şey mi? biraz konsol cahiliyim de kusura bakma. gamepadi elime sadece fifa ya gittiğimizde alıyorum ps kafede
tamam orj dualshock3 al1k ya çıkamam max 500 600 falan olur gibi
Aynı anda yazdık hocamYeni hesap açarsan vergi ile 300 civarına geliyordu. 3- hafta içinde gelir.
AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! 383,65TL 66%OFF | Veri kurbağa kablosuz denetleyicisi için Nintendo anahtarı OLED/Lite konsol Pro Gamepad ile 1000Mah pil programlanabilir Turbo fonksiyonu
Veri kurbaÄa kablosuz denetleyicisi için Nintendo anahtarı OLED/Lite konsol Pro Gamepad ile 1000Mah pil programlanabilir Turbo fonksiyonu - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com