400 TL Klavye Önerisi

Burkut0

80+
Reaksiyon skoru
135
Bütçe
400
Merhabalar, 400 liraya mekanik klavye arıyorum. Şu an Banggod'dan GamaKay MK61 sipariş ettim ancak 13 gündür kargoya verilmedi. Ürün stoklarında yokmuş ve 1-2 hafta bekleyin diyorlar. Beklemeli miyim sizce? Ayrıca MK61'i siyah ve red switch kombinasyonuyla sipariş ettim. 400 liraya SteelSeries M750 ikinci el klavye buldum, faturası yokmuş. Alınır mı sizce? Önerilerinizi bekliyorum. Rampage tarzı markalar önermeyin lütfen.

Klavye aldıysan neden 2. klavyeyi almak istiyosun onu anlamadım.

Beklemek biraz zor ama senin seçimin

Bende de aynı şey söylendi, galiba kahverengi switch klavyelerde bir problem tedarik sıkıntısı var.
Ben iade istedim onun için de 10 güne yakın beklemek gerekiyormuş 😔
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben iade istedim gelen parayla üstüne 100 tl koyarak hp omen cherry mx switchlisini alcam

2. el klavye de alınmaz bence.

Arkadaşlar henüz PC almadım sürem var yani M750 nasıl klavye iyi mi? ?

Bende de aynı şey söylendi, galiba kahverengi switch klavyelerde bir problem tedarik sıkıntısı var.
Ben iade istedim onun için de 10 güne yakın beklemek gerekiyormuş 😔
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben iade istedim gelen parayla üstüne 100 TL koyarak hp omen cherry mx switchlisini alcam
Sen aldığında stokta mı gözüküyordu yoksa ön sipariş miydi?

Merhabalar, 400 liraya mekanik klavye arıyorum. Şu an Banggod'dan GamaKay MK61 sipariş ettim ancak 13 gündür kargoya verilmedi. Ürün stoklarında yokmuş ve 1-2 hafta bekleyin diyorlar. Beklemeli miyim sizce? Ayrıca MK61'i siyah ve red switch kombinasyonuyla sipariş ettim. 400 liraya SteelSeries M750 ikinci el klavye buldum, faturası yokmuş. Alınır mı sizce? Önerilerinizi bekliyorum. Rampage tarzı markalar önermeyin lütfen.
@TECHNO knk mail attın ya sen onu falan anlatsana

Geri