itopyada blackshark v2 x 450 tl indirime giriyor indirim nerdeyse yeni bitti acil değilse 1 aya kadar indirime girer diye düşünüyorummerhaba geçenlerde hs50 pro aldım ve mikrofon sorunu çıktı bende iade ettim .
yeni kulaklık alacağım 400 TL civarında gamepower rampage gibi markalar harici önereceğiniz kulaklık modelleri varsa yazarmısınız
teşekkürler
hs50 proyu hepsiburada üzerinden iade ettiğim için hepsiburada sitesinden almam gerekiyoritopyada blackshark v2 x 450 TL indirime giriyor indirim nerdeyse yeni bitti acil değilse 1 aya kadar indirime girer diye düşünüyorum
nasıl yani iade parası hepsiburada hesabına mı düşüyor? ne kadar saçma.hs50 proyu hepsiburada üzerinden iade ettiğim için hepsiburada sitesinden almam gerekiyor
Rampagein ürünlerini normalde sevmem ama drop plus cidden güzel sana o bütçede en iyisi onu önerebilirim.merhaba geçenlerde hs50 pro aldım ve mikrofon sorunu çıktı bende iade ettim .
yeni kulaklık alacağım 400 TL civarında gamepower rampage gibi markalar harici önereceğiniz kulaklık modelleri varsa yazarmısınız
teşekkürler
biliyormusun bilmiyorum ama ses yalıtımı iyi midir?Rampagein ürünlerini normalde sevmem ama drop plus cidden güzel sana o bütçede en iyisi onu önerebilirim.
Dışarı veriyormu dersen veriyor dışarıdaki sesi alıyor mu dersen alıyor.biliyormusun bilmiyorum ama ses yalıtımı iyi midir?
Kullandığım bir kulaklık değil ama forumda aşırı derecede öneriliyor.biliyormusun bilmiyorum ama ses yalıtımı iyi midir?