Neler Yeni

400 TL steam kodunu satayım mı yoksa anahtar alıp kasa mı açayım?

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Cengiz Han
Beyler hepsiburada 10 tl kodlarını alıp çevremdeki akraba, arkadaşlardan toplayarak 400 TL steam kodu yaptım. Şimdi ben bunu nasıl katlayabilirim?

Kasa açarak sizce 400 tl nin üstüne çıkma durumum var mı yoksa hiç uğraşmayıp satayım mı? Alternatif önerileriniz varsa açığım. Ticaret vs. Steam konusunda baya acemiyim.

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
659
İsim
Oğuzhan yücel
Beyler hepsiburada 10 TL kodlarını alıp çevremdeki akraba, arkadaşlardan toplayarak 400 TL steam kodu yaptım. Şimdi ben bunu nasıl katlayabilirim?

Kasa açarak sizce 400 TL nin üstüne çıkma durumum var mı yoksa hiç uğraşmayıp satayım mı? Alternatif önerileriniz varsa açığım. Ticaret vs. Steam konusunda baya acemiyim.
sat gitsin sat sat ondan %30 düş sat direk

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,465
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Beyler hepsiburada 10 TL kodlarını alıp çevremdeki akraba, arkadaşlardan toplayarak 400 TL steam kodu yaptım. Şimdi ben bunu nasıl katlayabilirim?

Kasa açarak sizce 400 TL nin üstüne çıkma durumum var mı yoksa hiç uğraşmayıp satayım mı? Alternatif önerileriniz varsa açığım. Ticaret vs. Steam konusunda baya acemiyim.
Sat hocam riske girmeye değmez. Ama paranın bir kısmını kullanabiliyorsan eğer sticker kapsülü al birazına. Şuan indirimde. İlerde değerlenince satarsın.

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Cengiz Han
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sat gitsin sat sat ondan %30 düş sat direk
Kanka satarım da hani satmak da istemiyorum oyun içi ticaret yapmak istiyorum. Anahtar alıp kasa açmak çok mu düşük kar getirir?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sat hocam riske girmeye değmez. Ama paranın bir kısmını kullanabiliyorsan eğer sticker kapsülü al birazına. Şuan indirimde. İlerde değerlenince satarsın.
Kasa işi riskli mi harbi?

Hocam sticker kapsülü ne oluyor tam olarak?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,465
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Kanka satarım da hani satmak da istemiyorum oyun içi ticaret yapmak istiyorum. Anahtar alıp kasa açmak çok mu düşük kar getirir?

Ya böyle işlerin hepsi riskli olur. Ama deneyedebilirsin. Ne de olsa beleş para harcıyacaksın senden bişey çıkmayacak. Eğer kendi paranla yapmak isteseydin önermezdim.

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Cengiz Han
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ya böyle işlerin hepsi riskli olur. Ama deneyedebilirsin. Ne de olsa beleş para harcıyacaksın senden bişey çıkmayacak. Eğer kendi paranla yapmak isteseydin önermezdim.
Anladım hocam. Ben başlıklarda yorumlarda görüyordum adamlar günlük 1000 lira kazanıyor falan. Bıçak alıp satıyolar vs. Nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama kazanan var

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Parçalar halinde eritmen daha mantıklı olacaktır.
Anahtar ile kasa açmak para tuzağı.

Reapt0r

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Ayberk Albayrak
rmr 2020 kapsülü al 200 tane aç, içinden gold çıkarsa iyi para eder navi gold yada tylo falan çıkarırsan 500tl civarlarında şuan indirimde olduğu için fiyatları böyle ama 2-3 aya 1k yı görecek stickerlar, kapsüllerden altın sticker çıkartmayı deneyebilirsin, 50 tane falan açtım g2 gold çıkardım 200tl

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
659
İsim
Oğuzhan yücel

batarsın çok sanslı değilsen 300 kasa açtıysam 1 bıçak geldi

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Cengiz Han
Parçalar halinde eritmen daha mantıklı olacaktır.
Anahtar ile kasa açmak para tuzağı.
Tam olarak parçalar halinden eritten kastınız nedir hocam?

rmr 2020 kapsülü al 200 tane aç, içinden gold çıkarsa iyi para eder navi gold yada tylo falan çıkarırsan 500tl civarlarında şuan indirimde olduğu için fiyatları böyle ama 2-3 aya 1k yı görecek stickerlar, kapsüllerden altın sticker çıkartmayı deneyebilirsin, 50 tane falan açtım g2 gold çıkardım 200tl
Hocam biraz daha aydınlatabilir misiniz? Diyelim kapsül aldım 1 -2 beklerim problem değil onu nasıl nakite çeviririm?

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR

Satma her türlü steamden oyun alacaksın para yatıracaksın. Bende 700 tl var. İndirim giirince istek listemdeki tüm oyunları alacagım. :)

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Cengiz Han
Satma her türlü steamden oyun alacaksın para yatıracaksın. Bende 700 TL var. İndirim giirince istek listemdeki tüm oyunları alacagım. :)
Aga bir kısmını nakite çevir harçlık yap soğutucu falan al. 700 çok xd

Top Bottom