400 TL Webcam Öneri̇si̇

Bu tripotu al

Bunu da indir hem telefona hem bilgisayara

Bu da sonuç

Telefona ihtiyaç oluyor parası varsa bırak alsın

Yayın yada video sırasında da bakmayıversin kanka. Kaç dk sürüyor sanki bi yayın
3-5 saat sürüyor yani kişiden kişiye değişir o. Arama geliyor ihtiyaç oluyor illaki birşeye bakman gerekiyor. Denedim olmuyor. Benimde ihtiyacım var ama para veresimde yok :D

3-5 saat sürüyor yani kişiden kişiye değişir o. Arama geliyor ihtiyaç oluyor illaki birşeye bakman gerekiyor. Denedim olmuyor. Benimde ihtiyacım var ama para veresimde yok :D
İşte onun için en iyisi telefona bağlamak. Ama tripot şart telefonu koyacak yer bulamıyosun sonra

İşte onun için en iyisi telefona bağlamak. Ama tripot şart telefonu koyacak yer bulamıyosun sonra
Tripodta var bende ayarlamak falan çok sıkıntı oluyor masada. Parası olan kamera alsın geçsin. para kazanacağımı bilsem alırdım ama keyfi takılıyorum. Kamerasız açıyorum çoğu zaman

Tripodta var bende ayarlamak falan çok sıkıntı oluyor masada. Parası olan kamera alsın geçsin. para kazanacağımı bilsem alırdım ama keyfi takılıyorum. Kamerasız açıyorum çoğu zaman
Bende zaten video için kullanıyorum sadece. Yayın açınca CS'de 90 ms oluyo oynatmıyo düzgünce. Bitrate düşürünce de kalite iyi olmuyo

Nası sence kanal
500 abone yapıyım para kazanma şeysini açıcam

Ekler

• F6719003-833C-4ACB-BC23-1098AA1F4A01.png
    F6719003-833C-4ACB-BC23-1098AA1F4A01.png
    2.3 MB · Hit: 52
Bende zaten video için kullanıyorum sadece. Yayın açınca CS'de 90 ms oluyo oynatmıyo düzgünce. Bitrate düşürünce de kalite iyi olmuyo

Nası sence kanal
500 abone yapıyım para kazanma şeysini açıcam
Bin abone 4 bin saat olması lazım

MAX kaça çıkabilirsiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2. el Everest SC-HD03 alabilirsiniz.

Son düzenleme:
Sen geçmişte kalmışsın onu düşürdüler 500 abone 2 bin saat oldu
Valla bizim bir yemek kanalımız vardı. Bari onu canlandıralım :D

MAX kaça çıkabilirsiniz?