Yunugakure
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
- Bütçe
- 400
webcam önerilerinizi bekliyorum bütçe 400 2. el farketmez
Telefona ihtiyaç oluyor parası varsa bırak alsınBu tripotu al
![]()
Trendmallar Ahtapot Tripod Kamera Cep Telefonu Stand Çubuğu Fiyatı - Trendyol
Trendmallar Grz Avm Tripod Kamera Cep Telefonu Tripodu Stand Çubuğu Tripot yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bunu da indir hem telefona hem bilgisayara
![]()
Iriun Webcam (Windows)
Akıllı telefonunuzu PC web kamerası olarak kullanıniriun-webcam-for-windows.tr.uptodown.com
Bu da sonuç
Yayın yada video sırasında da bakmayıversin kanka. Kaç dk sürüyor sanki bi yayınTelefona ihtiyaç oluyor parası varsa bırak alsın
3-5 saat sürüyor yani kişiden kişiye değişir o. Arama geliyor ihtiyaç oluyor illaki birşeye bakman gerekiyor. Denedim olmuyor. Benimde ihtiyacım var ama para veresimde yokYayın yada video sırasında da bakmayıversin kanka. Kaç dk sürüyor sanki bi yayın
İşte onun için en iyisi telefona bağlamak. Ama tripot şart telefonu koyacak yer bulamıyosun sonra3-5 saat sürüyor yani kişiden kişiye değişir o. Arama geliyor ihtiyaç oluyor illaki birşeye bakman gerekiyor. Denedim olmuyor. Benimde ihtiyacım var ama para veresimde yok![]()
Tripodta var bende ayarlamak falan çok sıkıntı oluyor masada. Parası olan kamera alsın geçsin. para kazanacağımı bilsem alırdım ama keyfi takılıyorum. Kamerasız açıyorum çoğu zamanİşte onun için en iyisi telefona bağlamak. Ama tripot şart telefonu koyacak yer bulamıyosun sonra
Bende zaten video için kullanıyorum sadece. Yayın açınca CS'de 90 ms oluyo oynatmıyo düzgünce. Bitrate düşürünce de kalite iyi olmuyoTripodta var bende ayarlamak falan çok sıkıntı oluyor masada. Parası olan kamera alsın geçsin. para kazanacağımı bilsem alırdım ama keyfi takılıyorum. Kamerasız açıyorum çoğu zaman
Bin abone 4 bin saat olması lazımBende zaten video için kullanıyorum sadece. Yayın açınca CS'de 90 ms oluyo oynatmıyo düzgünce. Bitrate düşürünce de kalite iyi olmuyo
Nası sence kanal
500 abone yapıyım para kazanma şeysini açıcam
Sen geçmişte kalmışsın onu düşürdüler 500 abone 2 bin saat olduBin abone 4 bin saat olması lazım
Valla bizim bir yemek kanalımız vardı. Bari onu canlandıralımSen geçmişte kalmışsın onu düşürdüler 500 abone 2 bin saat oldu
Logitech c270 iş yapar mı 250 ye var ikinci elMAX kaça çıkabilirsiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2. el Everest SC-HD03 alabilirsiniz.