knk bari viper mini falan önerseydin rival 3 cidden parasını hak etmiyorEvet deathadder V2 çok iyi ama fiyatı aştığı için eklemedim
knk bari viper mini falan önerseydin rival 3 cidden parasını hak etmiyorEvet deathadder V2 çok iyi ama fiyatı aştığı için eklemedim
knk bari viper mini falan önerseydin rival 3 cidden parasını hak etmiyor
kanka diğer önerilerin hiçbirine bakma şunu al geç Hepsiburada 100tl indirim kodu var daha iyisini bulamazsın bundanmerhaba dostlar kullandığım mouse baya eskidi mouse tutuş şeklim palm siz nasıl bi mouse önerirsiniz
hocam deathadder v2 dediğiniz kocaman bir mouse arkadaşın eli küçük glorious alması daha mantıklıMouse - Kablolu & Kablosuz Fare - n11
Mouse ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Mouse çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
70-80 daha koyup V2 Almak En Mantıklısı
küçük arıyorsan buluruzkanka diğer önerilerin hiçbirine bakma şunu al geç Hepsiburada 100tl indirim kodu var daha iyisini bulamazsın bundan
Glorious Model O Mat RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Glorious Model O Mat RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Glorious Model O Mat RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 939,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comMesaj otomatik birleştirildi:
hocam deathadder v2 dediğiniz kocaman bir mouse arkadaşın eli küçük glorious alması daha mantıklı
kanka diğer önerilerin hiçbirine bakma şunu al geç Hepsiburada 100tl indirim kodu var daha iyisini bulamazsın bundan
Glorious Model O Mat RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Glorious Model O Mat RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Glorious Model O Mat RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 939,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comMesaj otomatik birleştirildi:
hocam deathadder v2 dediğiniz kocaman bir mouse arkadaşın eli küçük glorious alması daha mantıklı
3360 sensörünü kullanan gloriousla kıyas bile almaz g203. biri 19.000dpi biri 8.000dpi gloriousun artılarıküçük arıyorsan buluruz
Mesaj otomatik birleştirildi:
İndirimden Faydalanır 250 TL'ye Alır 250 TL Cepte Kalır
F/P Olarak Bakarsan Ama3360 sensörünü kullanan gloriousla kıyas bile almaz g203. biri 19.000dpi biri 8.000dpi gloriousun artıları
daha iyi sensör
daha iyi switchler
daha iyi skatezler
çok daha hafif
daha hafif ve parakordumsu kablo
estetik olarak daha güzel duruyor. g203'ün tek artısı logitech olması
hocam aradaki dpi farklarına bakın. bide ips'leri arasında da farklar var. birbirlerine birazcık bile yakın olsalar alınabilir de ben glorious öneririm. arkadaşın eli küçük çok rahat edebilir gloriousla. bu arada o fare eskidi artık viper mini ondan daha iyi f/p olarak mouse almak isterse onun yerine viper mini yada deathadder v2 mini almalıF/P Olarak Bakarsan Ama
valla mini mouse arıyor diyecek bir şey yok varsada dediğin şeçenekler arasında kalır ama onlarda V2'ye Kafa Tutamazhocam aradaki dpi farklarına bakın. bide ips'leri arasında da farklar var. birbirlerine birazcık bile yakın olsalar alınabilir de ben glorious öneririm. arkadaşın eli küçük çok rahat edebilir gloriousla. bu arada o fare eskidi artık viper mini ondan daha iyi f/p olarak mouse almak isterse onun yerine viper mini yada deathadder v2 mini almalı
eli küçük olmasa v2 önercektim de benim 20cm elime anca olan bir mouse. gerçi belli olmaz bende viper mini kullanıyorum sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar.valla mini mouse arıyor diyecek bir şey yok varsada dediğin şeçenekler arasında kalır ama onlarda V2'ye Kafa Tutamaz
senin diğer saydığın razer modelleri için dedim kafa tutamazeli küçük olmasa v2 önercektim de benim 20cm elime anca olan bir mouse. gerçi belli olmaz bende viper mini kullanıyorum sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar.
Deathadder v2 20k dpi
glorious model o 19k dpi
yani kafa tutamaz demek mantıklı değil tutuyor bildiğin. 16cm el için model o daha mantıklı.
onlar deathadder v2'nin yanından bile geçemez deathadder v2 onlarla yerleri süpürürsenin diğer saydığın razer modelleri için dedim kafa tutamaz
knk bari viper mini falan önerseydin rival 3 cidden parasını hak etmiyor
hocam aradaki dpi farklarına bakın. bide ips'leri arasında da farklar var. birbirlerine birazcık bile yakın olsalar alınabilir de ben glorious öneririm. arkadaşın eli küçük çok rahat edebilir gloriousla. bu arada o fare eskidi artık viper mini ondan daha iyi f/p olarak mouse almak isterse onun yerine viper mini yada deathadder v2 mini almalı
hocam 20 cm 10 en elim var 300 e basilisk v2 alarak iyi mi ettim yoksa 100-200 daha koyup şunu alsaydın dediğin bir mouse var mı ?onlar deathadder v2'nin yanından bile geçemez deathadder v2 onlarla yerleri süpürür
Çok iyi fiyata almışsın iyi yaptın. deathadder v2'yi ergonomisi ve rahatlığı açısından daha çok beğeniyorum ama 100-200tl'de verilmez bence güle güle kullan h.ohocam 20 cm 10 en elim var 300 e basilisk v2 alarak iyi mi ettim yoksa 100-200 daha koyup şunu alsaydın dediğin bir mouse var mı ?