Neler Yeni

Öneri 400 tl ye mouse önerisi

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
merhaba dostlar kullandığım mouse baya eskidi mouse tutuş şeklim palm siz nasıl bi mouse önerirsiniz
kanka diğer önerilerin hiçbirine bakma şunu al geç Hepsiburada 100tl indirim kodu var daha iyisini bulamazsın bundan

Mesaj otomatik birleştirildi:

70-80 daha koyup V2 Almak En Mantıklısı
hocam deathadder v2 dediğiniz kocaman bir mouse arkadaşın eli küçük glorious alması daha mantıklı

Rookie Forumer

80+ Bronze
kanka diğer önerilerin hiçbirine bakma şunu al geç Hepsiburada 100tl indirim kodu var daha iyisini bulamazsın bundan

hocam deathadder v2 dediğiniz kocaman bir mouse arkadaşın eli küçük glorious alması daha mantıklı
küçük arıyorsan buluruz

İndirimden Faydalanır 250 TL'ye Alır 250 TL Cepte Kalır

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
3360 sensörünü kullanan gloriousla kıyas bile almaz g203. biri 19.000dpi biri 8.000dpi gloriousun artıları
daha iyi sensör
daha iyi switchler
daha iyi skatezler
çok daha hafif
daha hafif ve parakordumsu kablo
estetik olarak daha güzel duruyor. g203'ün tek artısı logitech olması

Rookie Forumer

80+ Bronze
3360 sensörünü kullanan gloriousla kıyas bile almaz g203. biri 19.000dpi biri 8.000dpi gloriousun artıları
daha iyi sensör
daha iyi switchler
daha iyi skatezler
çok daha hafif
daha hafif ve parakordumsu kablo
estetik olarak daha güzel duruyor. g203'ün tek artısı logitech olması
F/P Olarak Bakarsan Ama :)

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
F/P Olarak Bakarsan Ama :)
hocam aradaki dpi farklarına bakın. bide ips'leri arasında da farklar var. birbirlerine birazcık bile yakın olsalar alınabilir de ben glorious öneririm. arkadaşın eli küçük çok rahat edebilir gloriousla. bu arada o fare eskidi artık viper mini ondan daha iyi f/p olarak mouse almak isterse onun yerine viper mini yada deathadder v2 mini almalı

Rookie Forumer

80+ Bronze
hocam aradaki dpi farklarına bakın. bide ips'leri arasında da farklar var. birbirlerine birazcık bile yakın olsalar alınabilir de ben glorious öneririm. arkadaşın eli küçük çok rahat edebilir gloriousla. bu arada o fare eskidi artık viper mini ondan daha iyi f/p olarak mouse almak isterse onun yerine viper mini yada deathadder v2 mini almalı
valla mini mouse arıyor diyecek bir şey yok varsada dediğin şeçenekler arasında kalır ama onlarda V2'ye Kafa Tutamaz :)

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
valla mini mouse arıyor diyecek bir şey yok varsada dediğin şeçenekler arasında kalır ama onlarda V2'ye Kafa Tutamaz :)
eli küçük olmasa v2 önercektim de benim 20cm elime anca olan bir mouse. gerçi belli olmaz bende viper mini kullanıyorum sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar.
Deathadder v2 20k dpi
glorious model o 19k dpi
yani kafa tutamaz demek mantıklı değil tutuyor bildiğin. 16cm el için model o daha mantıklı.

Rookie Forumer

80+ Bronze
eli küçük olmasa v2 önercektim de benim 20cm elime anca olan bir mouse. gerçi belli olmaz bende viper mini kullanıyorum sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar.
Deathadder v2 20k dpi
glorious model o 19k dpi
yani kafa tutamaz demek mantıklı değil tutuyor bildiğin. 16cm el için model o daha mantıklı.
senin diğer saydığın razer modelleri için dedim kafa tutamaz

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül

Lestiveryn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
yusuf büyükbayrak
knk bari viper mini falan önerseydin rival 3 cidden parasını hak etmiyor

onlar deathadder v2'nin yanından bile geçemez deathadder v2 onlarla yerleri süpürür
hocam 20 cm 10 en elim var 300 e basilisk v2 alarak iyi mi ettim yoksa 100-200 daha koyup şunu alsaydın dediğin bir mouse var mı ?

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
hocam 20 cm 10 en elim var 300 e basilisk v2 alarak iyi mi ettim yoksa 100-200 daha koyup şunu alsaydın dediğin bir mouse var mı ?
Çok iyi fiyata almışsın iyi yaptın. deathadder v2'yi ergonomisi ve rahatlığı açısından daha çok beğeniyorum ama 100-200tl'de verilmez bence güle güle kullan h.o

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,047
Üyeler
165,108
Son üye
Rüzgari ceylan
Top Bottom