- Konu Sahibi Konu Sahibi
Başka buldum reis onu boşver.Link açılmadı direk ekran kartının adını atabilirisin play storeye atıyor
Başka buldum reis onu boşver.Link açılmadı direk ekran kartının adını atabilirisin play storeye atıyor
Ben hd6850 buldum 350 tl ye 3 sene kullanmış.Film,hafif oyunlar oynamış alınır mı buben hd 6570 bulup tamir etmiştim cs go oynatıyordu, 100 fps çıkıyordu.
Alınabilir.Ben hd6850 buldum 350 TL ye 3 sene kullanmış.Film,hafif oyunlar oynamış alınır mı bu
Tahmini ne kadar kullanırım bu ekram kartını arıza yapana kadarAlınabilir.
Bu bütçede yapılacak bir şey yok zaten ilk sahibi değildir o.
Teknoloji şans işidir bakarsın 5 ay bakarsın 5 yıl.Tahmini ne kadar kullanırım bu ekram kartını arıza yapana kadar
Bence 2-3 yıl giderTahmini ne kadar kullanırım bu ekram kartını arıza yapana kadar
Satılmış reisGtx660ti var umarım satılmamıştır
OffffSatılmış reis
dostum konu eski konu boşuna hortlatmayın lütfen.amd radeon hd 6870 buldum 400 TL'ye amd radeon hd 6850 ile hemen hemene aynı diyebiliriz
![]()
Ati radeon HD 6870 ekran kartı - ATI Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 930653435
Ati radeon HD 6870 ekran kartı - ATI Ekran Kartı ilanları ve bilgisayar donanımları uygun fiyatlarıyla alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
aynı ekran kartları değişik ama 500 lira nolur nolmaz diye atiyim dedim
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com