hll güzel sistem kardeşim bende atıcaktım senin attığını gördümBu fiyat bandında favorimdir kendisi.
Teknobiyotik P1 Version 2020 - AMD Ryzen 5 3500X 3.6GHz, RX560 4GB, 16GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
4000 TL'ye Ryzen 3. nesil pek mümkün olmadığı için bunu önerdim.
Bu fiyat bandında favorimdir kendisi.
Teknobiyotik P1 Version 2020 - AMD Ryzen 5 3500X 3.6GHz, RX560 4GB, 16GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
4000 TL'ye Ryzen 3. nesil pek mümkün olmadığı için bunu önerdim.
Aynen bu monitör fiyat performans açısından iyi bir monitör ama bunun yerine jd27fg1ms144 bu monitörü tercih ederimmonitörlü monitörsüz nasıl farketmez onu anlamadım monitör önereyim bende istersen. 144Hz: https://www.trendyol.com/viewsonic/...ync-gsync-fhd-curved-oyuncu-monitor-p-4243435
75Hz:ACER Acer VG240Ybmiix 23.8" 75Hz 1ms (HDMI+Analog) FreeSync Full HD IPS Monitör 10183707 | Trendyol
Trendyol.com sayesinde ACER ürününe çok özel indirimlerle sahip olabilecek ve alışveriş alışkanlıklarınızı değiştireceksiniz.www.trendyol.com
Rica ederimTeşekkürler dostum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynen bu monitör fiyat performans açısından iyi bir monitör ama bunun yerine jd27fg1ms144 bu monitörü tercih ederim
Suan stokta yok ama 2 hafta önce 4600tl olan (DADG2 İTOPYA) alabilirsin (stoğa geldiğinde)(3.nesil yapabilirsin)Arkadaşlar monitörlü monitörsüz farketnez mümkünse ryzen 3. nesil işlemcisi olan sistem önerisi