Öneri 4000-5000 TL Bütçeye Psu Önerisi

bugrahank

80+
Reaksiyon skoru
3
Bütçe 4-5k arası
750 watt veya üstü güzel bir psu arıyorum. İlla modüler olacak diye şartım yok ama modüler olursa iyi olur fakat modüler diye içi dandik olan bir model kullanmayı da istemem. Kasam masanın üstünde olduğu için sessiz ve titreşim yapmayan bir psu olursa tadından yenmez :D Mevcut psum zalman txvii 650w, bombanın bir tık iyisi yani. Sistem bileşenlerim imzamda yazıyor.

Dandik modüler tercih etmektense düzgün modüler olmayan ürün almayı tercih ederim o sıkıntı değil benim için. Attığınız ürünün ses seviyesi hakkında bilginiz veya yapılan bir testi var mı

@jombo hocamın sıcak fırsatlara attığı bu ürün de dikkatimi çekti. Örgü kablo olması da güzel duruyor B+ ile C tieri arasında uçurum fark var mıdır

Dandik modüler tercih etmektense düzgün modüler olmayan ürün almayı tercih ederim o sıkıntı değil benim için. Attığınız ürünün ses seviyesi hakkında bilginiz veya yapılan bir testi var mı

@jombo hocamın sıcak fırsatlara attığı bu ürün de dikkatimi çekti. Örgü kablo olması da güzel duruyor B+ ile C tieri arasında uçurum fark var mıdır
C almanı önermem bu bütçede min b+ a olursa daha iyi jombo daha iyi bilir bakınca söyler

Sistemin neydi bir de hocam
Saphire pulse rx 9060xt 16gb
Ryzen 5 7500f
Msi b650m-p
XPG LANCER 16gb 6000mhz
Thermalright assassin king 120se
1tb m2
Mevcut psu Zalman txii 650w 80+
750-850 watt olursa tavsiyeler daha iyi olur hem bana da sistemde bir şey güncellerken iki kez düşündürtmez ama mevcut sisteme 1000w hayli fazla olur o kadar da upgrade edeceğimi sanmıyorum.

Green ged 600 alsan da yeterli oluyor sanırım

Green ged 600 alsan da yeterli oluyor sanırım
Önceden hesaplamıştım kaba hesapla 450-500 watt çekiyor sistem yüksek ihtimalle yeter ama dediğim gibi 750-850 orta şeker olsun upgrade yaparken psuyu düşünmeyeyim 1000e de gerek yok 5090 takacak maddiyet uzun zaman olmaz yüksek ihtimal :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiyatlar iyi gözüküyor da bi listede incelendikten sonra tierine bakmak lazım psular hakkında o kadar detay bilgim yok

Önceden hesaplamıştım kaba hesapla 450-500 watt çekiyor sistem yüksek ihtimalle yeter ama dediğim gibi 750-850 orta şeker olsun upgrade yaparken psuyu düşünmeyeyim 1000e de gerek yok 5090 takacak maddiyet uzun zaman olmaz yüksek ihtimal :D
sen bilirsin hocam bütçe varsa daha yüksek almak mantıklı tabii düşünmezsin bir daha acaba psu yeter mi diye

Geri