4000 5000 tl wireless kulaklık önerisi

Kaanwqade

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
86
çoğunlukla fps oyunları oynicam 4k 5₺
K civarı wireless kulaklık arıyoum öneri yapabilirmisiniz

oyun performansı iyi değil diyorlar bide tuşlarda sıkıntı oluyormuş

Eski fiyatlar olsa bu fiyata cloud 3 s alacaktım 😭 😭
Elimde sıfır cloud 3 var onu satıp üstüne koyacaktım da fiyatlar nereye uçmuş...

Oyun performansı güzel. Neye göre kötü demişler anlamadım? Tuşlarda sıkıntı oluyormuş derken nasıl bir sıkıntı?
bikaö farklı forumda okudum burdada az önce ses açma kapama tuşları bozuluyo falan filan muhabbeti olmuştu benim için ses seviyesi yüksek olmalı bide cok sağlam ses kasmalıyım mecburen mikde iyi olması gerek

bikaö farklı forumda okudum burdada az önce ses açma kapama tuşları bozuluyo falan filan muhabbeti olmuştu benim için ses seviyesi yüksek olmalı bide cok sağlam ses kasmalıyım mecburen mikde iyi olması gerek
Dediğiniz her şey var bu kulaklıkta. Tuşlar 10.000 TL'lik kulaklıktada bozuluyor. Kronik derecede değil birde. Basım hissiyatıda güzel tuşlara.

O fiyatlarda oyuncu kulaklıklarına para vermeye değmez. Daha detaylı araştırıp IEM kulaklık falan alınabilir. IEM konusunda bilgim yok, Technopat'a sorarsanız orada IEM'den anlayan üyeler vardı. Veya kablolu olur diyorsanı Stüdyo kulaklıkları ve ses kartı ikilisi daha mantıklı olur. Döviz yüzünden şişen 6-7K başlayan kulaklıklara para vermenizi önermem. Tam tersi Çinli alternatifler veya Wraith vb. sitelerin getirdiği kulaklıklara bakın. Normalde geçen ay sonunda 1-2 tane kulak üstü kulaklık gelecekti. Onlar gelse önerirdim, gelmediler.

O fiyatlarda oyuncu kulaklıklarına para vermeye değmez. Daha detaylı araştırıp IEM kulaklık falan alınabilir. IEM konusunda bilgim yok, Technopat'a sorarsanız orada IEM'den anlayan üyeler vardı. Veya kablolu olur diyorsanı Stüdyo kulaklıkları ve ses kartı ikilisi daha mantıklı olur. Döviz yüzünden şişen 6-7K başlayan kulaklıklara para vermenizi önermem. Tam tersi Çinli alternatifler veya Wraith vb. sitelerin getirdiği kulaklıklara bakın. Normalde geçen ay sonunda 1-2 tane kulak üstü kulaklık gelecekti. Onlar gelse önerirdim, gelmediler.
kesintisiz 5 saat oyun oynama ömrü diyor alttada 55 saat pil ömrü diyor açıklamalarda

kesintisiz 5 saat oyun oynama ömrü diyor alttada 55 saat pil ömrü diyor açıklamalarda
Yanlış yazmış olabilirler.

Daha önceden bağlantıdaki ürünü kullandım. Yani aktif olarak 5 saatten fazla kullandım bitmedi. RGB'sini kapatıyordum galiba hatırlamadım. Bataryası da S9 PRO'dan biraz 150 MAh civarı yüksek.

Bu arada üstteki ürünü önermem. Malzeme kalitesi iyi değil. Üst tarafı çatladığından şu an yedekte duruyor. Ayrıca ağır.

Gecikmesi düşük aynı Mercury gibi, ses tarafında da C-Media kablosuz alıcılarını kullanıyor. Oyunlar için gayet yeterli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,979
Üyeler
187,129
Son üye
Awest19
Geri