oyun performansı iyi değil diyorlar bide tuşlarda sıkıntı oluyormuş![]()
Razer Barracuda X RZ04-03800100-R3M1 Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Barracuda X RZ04-03800100-R3M1 Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Barracuda X RZ04-03800100-R3M1 Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 3.989,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Oyun performansı güzel. Neye göre kötü demişler anlamadım? Tuşlarda sıkıntı oluyormuş derken nasıl bir sıkıntı?oyun performansı iyi değil diyorlar bide tuşlarda sıkıntı oluyormuş
bikaö farklı forumda okudum burdada az önce ses açma kapama tuşları bozuluyo falan filan muhabbeti olmuştu benim için ses seviyesi yüksek olmalı bide cok sağlam ses kasmalıyım mecburen mikde iyi olması gerekOyun performansı güzel. Neye göre kötü demişler anlamadım? Tuşlarda sıkıntı oluyormuş derken nasıl bir sıkıntı?
Dediğiniz her şey var bu kulaklıkta. Tuşlar 10.000 TL'lik kulaklıktada bozuluyor. Kronik derecede değil birde. Basım hissiyatıda güzel tuşlara.bikaö farklı forumda okudum burdada az önce ses açma kapama tuşları bozuluyo falan filan muhabbeti olmuştu benim için ses seviyesi yüksek olmalı bide cok sağlam ses kasmalıyım mecburen mikde iyi olması gerek
Tamamdır değerlendireceğim başka öneriniz mevcutmuDediğiniz her şey var bu kulaklıkta. Tuşlar 10.000 TL'lik kulaklıktada bozuluyor. Kronik derecede değil birde. Basım hissiyatıda güzel tuşlara.
Tamamdır değerlendireceğim başka öneriniz mevcutmu
Kaça kadar düşüyor tahmini
İndirime düşen bir model. Takip edip güzel bir fiyata görürseniz alacağınız en iyi model olur.
kesintisiz 5 saat oyun oynama ömrü diyor alttada 55 saat pil ömrü diyor açıklamalarda![]()
MCHOSE S9 Pro Black Red Gaming Kulaklık
Mchose S9 Pro, panoramik ses konumlandırması ve yenilikçi buz iletim teknolojisi ile olağanüstü bir oyun deneyimi sunar.www.gaming.gen.tr
![]()
MCHOSE S9 Pro White Blue Gaming Kulaklık
Mchose S9 Pro, panoramik ses konumlandırması ve yenilikçi buz iletim teknolojisi ile olağanüstü bir oyun deneyimi sunar.www.gaming.gen.tr
O fiyatlarda oyuncu kulaklıklarına para vermeye değmez. Daha detaylı araştırıp IEM kulaklık falan alınabilir. IEM konusunda bilgim yok, Technopat'a sorarsanız orada IEM'den anlayan üyeler vardı. Veya kablolu olur diyorsanı Stüdyo kulaklıkları ve ses kartı ikilisi daha mantıklı olur. Döviz yüzünden şişen 6-7K başlayan kulaklıklara para vermenizi önermem. Tam tersi Çinli alternatifler veya Wraith vb. sitelerin getirdiği kulaklıklara bakın. Normalde geçen ay sonunda 1-2 tane kulak üstü kulaklık gelecekti. Onlar gelse önerirdim, gelmediler.
Yanlış yazmış olabilirler.kesintisiz 5 saat oyun oynama ömrü diyor alttada 55 saat pil ömrü diyor açıklamalarda