Neler Yeni

Yardım 4000 tl 5500 tl arası telefon önerisi istiyorum (İOS)

Can...

80+ Platinum
Bu fiyat aralığında alacağınız İOS cihaz 10 yıllık falan olur, sizi de mutlu etmez.
Bu bütçe ile Omix X300 veya Infinix Hot 11S alabilirsiniz.
Bütçeyi çok az artırabilirseniz Redmi Note 11 veya Tecno Camon 18P alabilirsiniz.
Yok hocam önerdiğiniz cihazlar benlik değil uzak durmak istediğim cihazlar iphone 7 128 gb buldum 3500 e teknoway satıyor benim işimi görür idare eder muhtemelen 1.5 2 sene
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu bütçede iPhone 8 bile zar zor alınıyor, o da sizi memnun etmez.
7K'lara çıkabilirsen ikinci el yurtiçi XS'ler var sarı sitede.
5 5500 tan fazla telefona para verme wp arada ig için kullanacağım cihaza saçma paralar vermek gram mantıklı değil benim görüşüm alo diyosun wp den konuşuyorsun foto ws o işe yarıyor birde canın sıkılırsa video izlemelik anlam veremiyorum 45 k verenlere

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,732
İsim
misfit
5 5500 tan fazla telefona para verme wp arada ig için kullanacağım cihaza saçma paralar vermek gram mantıklı değil benim görüşüm alo diyosun wp den konuşuyorsun foto ws o işe yarıyor birde canın sıkılırsa video izlemelik anlam veremiyorum 45 k verenlere
Hocam o zaman mecburen Android'e yöneleceksiniz. 5.5-6K civarlarında güzel cihazlar var. Konu açarsanız arkadaşlar yardımcı olurlar.

serwintes

80+ Gold
Burda bahsedilen şey kaçak mal getirme/satma/alma. Kaçak maç izlediğin zaman veya oyun indirdiğin zaman parası ne idüğü belirsiz yerlere gitmiyor. Sadece para vermemiş oluyorsun. Fakat telefonda iş farklı, nereden geldiğini bilmediğin telefonlar almak doğru değil.
boş yapma kaçak maç izleyip kaçak telefona laf yapıyorsun

telefonun 6k etmeyecek hıcbır zaman

Hocam nedense benim aklım bi anlığına yurt dışından telefon alıp, kayıt ettirmemeye gitti. O konuda doğru söylüyorsunuz.
hayır kaçak maç izleyince para zaten cami yapımına gidiyor

Son düzenleme:

muhammetdd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
655
İsim
Muhammet

Terör örgütlerine veya kötü bir kuruluşa gitmesin yeter. Ben anlamadım arkadaş telefonuna 6 bin isteyebilir, seni ne rahatsız etti?

Son düzenleme:

serwintes

80+ Gold
Terör örgütlerine veya kötü bir kuruluşa gitmesin yeter. Ben anlamadım arkadaş telefonuna 6 bin isteyebilir, seni ne rahatsız etti?
asıl sen kaçak maç izlersen nerelere gider kaçak telefon da sadece vergi odememus olursun onun dısında oyle dusndugun gıbı bu durum yok

beni arkadasa yanlıs yonlendırme yaptırması rahatsız ettı

muhammetdd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
655
İsim
Muhammet
asıl sen kaçak maç izlersen nerelere gider kaçak telefon da sadece vergi odememus olursun onun dısında oyle dusndugun gıbı bu durum yok

Hocam onun bahsettiği farklı, vergisiz telefon vs. değil. Direkt kimin nerden aldığı belli olmayan, kaçak telefondan bahsediyoruz.

İstediğin kadar ağlayıp sızlayabilirsin dostum, umarım bir gün kaçakçılıktan içeri girdiğini duyarım.

Vergi ödemediğin için de bu olay vergi kaçakçılığına girer, her türlü başın belada.

Top Bottom