Banxtre
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 21
Dahası
kullanıyorum.telefonu hiç kullanmazsan götürür
7000mah
kullanıyorum.telefonu hiç kullanmazsan götürür
hiç yüke soktun mu telefonu sürekli olarak oyun oynayıp dizi izledin mi şarj 100 kenkullanıyorum.
Iphone 8 aslında hala güçlü bir cihaz, yani bahsettiğim telefonlara geçmeye değer mi bilmiyorum.Iphone 8'den daha iyi anladığım kadarıyla.
telefondan oyun oynamamhiç yüke soktun mu telefonu sürekli olarak oyun oynayıp dizi izledin mi şarj 100 ken
Mesaj otomatik birleştirildi:
öyle ne kadar götürüyor
hocam 10 liteda 5260 mah yok muydu benim önerdiğim farklıymış pardonXiaomi Mi 10 Lite alabilirsin. Snapdragon 765G gibi bir canavara sahip, çok güçlü bir yonga seti. (Antutu V8=318.000 puan)
Ancak batarya konusunda bir miktar geride kaldığını belirtmek isterim, 4160 mAh.
Bu bütçede 5000 mAh'lık cihazlar da var ancak bu batarya farkı bence SD 765G'ye değecektir.
Hem telefonun ekranı Amoled hem de işlemci 7 nm ile üretilmiş, bataryanın yeteceğini düşünüyorum.
Mi 10 Lite Mart ayında çıkmış bir telefon, daha güncel bir cihaz istersen Redmi Note 9 Pro 5G cihazını bekleyebilirsin.
Redmi Note 9 Pro 5G daha satışa çıkmadı ancak yakın gelecekte çıkacak.
SD 750G yonga seti, 4820 mAh batarya ile üzeceğini sanmıyorum.
Hem de IPX3 suya ve IP5X toza dayanıklılığı var, bunlar da değerlendirilmesi gereken özellikler.
Kamera hakkında yorum yapmayacağım, ben güzel derim senin hoşuna gitmeyebilir. YouTube'dan testlere bakmak en sağlıklısı olur.
güzel cihazmış hocam valla oyun oynamayanlara önerilir kamerasıda iyiysetelefondan oyun oynamam
4 gün boyunca zaten dizi izliyorum youtube üzerinden öyle oturup 12 saat değil ama insan gibi 2 bölüm filan
onun dışında insta youtube snap wp
Xiaomi Mi 10 Lite alabilirsin. Snapdragon 765G gibi bir canavara sahip, çok güçlü bir yonga seti. (Antutu V8=318.000 puan)
Ancak batarya konusunda bir miktar geride kaldığını belirtmek isterim, 4160 mAh.
Bu bütçede 5000 mAh'lık cihazlar da var ancak bu batarya farkı bence SD 765G'ye değecektir.
Hem telefonun ekranı Amoled hem de işlemci 7 nm ile üretilmiş, bataryanın yeteceğini düşünüyorum.
Mi 10 Lite Mart ayında çıkmış bir telefon, daha güncel bir cihaz istersen Redmi Note 9 Pro 5G cihazını bekleyebilirsin.
Redmi Note 9 Pro 5G daha satışa çıkmadı ancak yakın gelecekte çıkacak.
SD 750G yonga seti, 4820 mAh batarya ile üzeceğini sanmıyorum.
Hem de IPX3 suya ve IP5X toza dayanıklılığı var, bunlar da değerlendirilmesi gereken özellikler.
Kamera hakkında yorum yapmayacağım, ben güzel derim senin hoşuna gitmeyebilir. YouTube'dan testlere bakmak en sağlıklısı olur.
kamera 30fpshocam 10 liteda 5260 mah yok muydu benim önerdiğim farklıymış pardon
Mesaj otomatik birleştirildi:
güzel cihazmış hocam valla oyun oynamayanlara önerilir kamerasıda iyiyse
Bu Mi Note 10 Lite, benim önerdiğim cihaz Mi 10 Lite.Evet hocam 5200 MAH diyor.
![]()
Xiaomi Mi Note 10 Lite Cep Telefonu
Xiaomi Mi Note 10 Lite detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
öyleymişbende mi 10 lite ve mi note 10 lite var sandım iki ayrı telefon![]()
Samsung neden hala bırakamadı şu 30 FPS işini anlamış değilim.kamera 30fps
5 para etmez şahsen video açısından
fotoğrafta fena değil iş görür
ıphone 6nın video kalitesi pert eder bunu
hala alışamadım 30 fps videoya