4000 TL Civarı Klavye Önerisi

imasa32

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
818
Genelde CS2 oynuyorum. Önerilerinize açığım.

rapid trigger gibi özellikli klavyeler istiyorsan wraith w75 bakabilirsin yada madlions mad60/68 yada Havit Gamenote KB904L(havitin herhangi bir incelemesini bulamadım detaylıca bakman daha doğru olur) bu tarz özellikler aramıyorsan ajazz ak820 pro aula f75 gibi kalvyelerde var ama kablolu ve fullsize istersende asus tuf k3 var

rapid trigger gibi özellikli klavyeler istiyorsan wraith w75 bakabilirsin yada madlions mad60/68 yada Havit Gamenote KB904L(havitin herhangi bir incelemesini bulamadım detaylıca bakman daha doğru olur) bu tarz özellikler aramıyorsan ajazz ak820 pro aula f75 gibi kalvyelerde var ama kablolu ve fullsize istersende asus tuf k3 var
hiç özelliklerini ne anlama geldiğini bilmiyorum kral bi araştırayım

hiç özelliklerini ne anlama geldiğini bilmiyorum kral bi araştırayım
rapid trigger da hani sağ sol yaparken a ya basılı tuttuğun an d ye basarsa karakter olduğu yerde duruyo ya ha işte o kalkıyo a ya basılı tutsanda d ye bastığın zaman karakter sağa doğru ilerlemeye devam ediyo 8000 hz muhabbetide bilgisayara daha hızlı veri iletiyo olay bu

Eğer iyzico ve parolapara kampanyalarına katılmadıysan onlarla birlikte aldığında 2970 e gelir
parolapara kampanyasına nasıl katılacağım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

% kaçlik bir klavye ariyorsun ?
çok küçük olmasın

parolapara kampanyasına nasıl katılacağım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çok küçük olmasın

yayıncı indirim kodlarıyla birlikte w75 düşünülebilir. w75 Stealth Black modeli kullanıyorum, key capslerinin ışık geçirmemesi hariç olumsuz bir yanıyla karşılaşmadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,397
Üyeler
186,885
Son üye
testnet
Geri