hiç özelliklerini ne anlama geldiğini bilmiyorum kral bi araştırayımrapid trigger gibi özellikli klavyeler istiyorsan wraith w75 bakabilirsin yada madlions mad60/68 yada Havit Gamenote KB904L(havitin herhangi bir incelemesini bulamadım detaylıca bakman daha doğru olur) bu tarz özellikler aramıyorsan ajazz ak820 pro aula f75 gibi kalvyelerde var ama kablolu ve fullsize istersende asus tuf k3 var
rapid trigger da hani sağ sol yaparken a ya basılı tuttuğun an d ye basarsa karakter olduğu yerde duruyo ya ha işte o kalkıyo a ya basılı tutsanda d ye bastığın zaman karakter sağa doğru ilerlemeye devam ediyo 8000 hz muhabbetide bilgisayara daha hızlı veri iletiyo olay buhiç özelliklerini ne anlama geldiğini bilmiyorum kral bi araştırayım
% kaçlik bir klavye ariyorsun ?Genelde CS2 oynuyorum. Önerilerinize açığım.
parolapara kampanyasına nasıl katılacağım?Eğer iyzico ve parolapara kampanyalarına katılmadıysan onlarla birlikte aldığında 2970 e gelir![]()
AKKO MONSGEEK M1 V5-SP VIA Black Gradiant RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
MONSGEEK M1 V5-SP, modern tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir.www.gaming.gen.tr
çok küçük olmasın% kaçlik bir klavye ariyorsun ?
parolapara kampanyasına nasıl katılacağım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
çok küçük olmasın