Neler Yeni

Yardım 4000 TL Ekran kartı önerisi ikinci el

enokeno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Enes Sayar
Arkadaşlar birkaç gün önce de aynı konuyu açtım özür dilerim fakat para elime geçti ve işler kesinleşti
gtx970 ve gtx980 hala alınır mı ? gtx970 in son 500 mb'ı yavaş problem yaratır mı?
1060 3 gb yetersiz kalır diyorlar VRAM 3 gb' ı geçtiğinde bu problem yaratır mı?
rx570 4gb testleri yapıldığı takdirde alınır mı? 1060 dan bir tık az fps veriyor ve yazılım problemleri var diyorlar.
Ne almalıyım bütün bunlar göz önünde bulundurulduğunda.
Mesaj otomatik birleştirildi:

beyler öneri lazım kötü bi karta para vermek istemiyorum

Son düzenleme:

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
OZAN TANKUŞ
Kendi önerim Gtx 1060 alırsan rahat edersin. Bende GTX 960 var artık eskidi. Sorunları ortaya çıkmaya basladı. Yasanan sorunların aynısı 970te de mevcut. Mağlesef bu devirde eski ekran kartına bile 3- 4K veriyoruz.

enokeno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Enes Sayar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kendi önerim Gtx 1060 alırsan rahat edersin. Bende GTX 960 var artık eskidi. Sorunları ortaya çıkmaya basladı. Yasanan sorunların aynısı 970te de mevcut. Mağlesef bu devirde eski ekran kartına bile 3- 4K veriyoruz.
ne gibi sorunlar hocam bilgilendirebilir misin

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Emre Ayyıldız
4000TL bütçe ile GTX970, GTX980 almak değil de ikinci el ya da sıfır GTX 1650 almanızdan yanayım. Çünkü bahsettiğiniz ekran kartları güçlü olsalar da garantileri yok, mining yapılmış olabilir veya sağlam olsa dahi elinizde kalabilir. İlla ikinci el alacaksanız mutlaka şu videoyu izlemenizi tavsiye ederim:
Şuan da sıfır GTX 1650 4950TL. (Gaminggen Link)

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
OZAN TANKUŞ
ne gibi sorunlar hocam bilgilendirebilir misin
Birincisi Coilvine ikincisi ve en önemlisi ısınma problemi. Macunda vs sorun olmamasına rağmen kart gereksiz ısınıyor. Isındığı için fan devrini deli gibi arttırıyor. Bende evga var. İlk aldıgımda inanırmısın 50 dereceyi geçmezdi. Yazın bile ısınmazdı. Ama şimdi hava soğuk olmasına ragmen ısınıyor. Ve bu CoilVine sesi inanılmaz arttı artık rahatsızlık verıyor.

enokeno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Enes Sayar
4000TL bütçe ile GTX970, GTX980 almak değil de ikinci el ya da sıfır GTX 1650 almanızdan yanayım. Çünkü bahsettiğiniz ekran kartları güçlü olsalar da garantileri yok, mining yapılmış olabilir veya sağlam olsa dahi elinizde kalabilir. İlla ikinci el alacaksanız mutlaka şu videoyu izlemenizi tavsiye ederim:
Şuan da sıfır GTX 1650 4950TL. (Gaminggen Link)
haklısın hocam fakat 1650'nin performansını kötülüyorlardı hep, biraz önce rx570 ile karşılaştırmasını izledim aralarında 5-10 fps filan var bazı oyunlarda, bu kadar fps için eski bir kart almak bana da mantıklı gelmiyor,
peki hangi 1650 modelini önerirsin?

Buraqxs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Burak Selçuk
Arkadaşlar birkaç gün önce de aynı konuyu açtım özür dilerim fakat para elime geçti ve işler kesinleşti
gtx970 ve gtx980 hala alınır mı ? gtx970 in son 500 mb'ı yavaş problem yaratır mı?
1060 3 gb yetersiz kalır diyorlar VRAM 3 gb' ı geçtiğinde bu problem yaratır mı?
rx570 4gb testleri yapıldığı takdirde alınır mı? 1060 dan bir tık az fps veriyor ve yazılım problemleri var diyorlar.
Ne almalıyım bütün bunlar göz önünde bulundurulduğunda.

beyler öneri lazım kötü bi karta para vermek istemiyorum

4600 lira ya n11 de gtx 1650 var dostum bi bak istersen

Flowy*

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
534
İsim
Ahmet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon Önerileri , Toplama pc , Ekran Kartı voltajı
git 1650 super al 2.el

enokeno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Enes Sayar
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Emre Ayyıldız
haklısın hocam fakat 1650'nin performansını kötülüyorlardı hep, biraz önce rx570 ile karşılaştırmasını izledim aralarında 5-10 fps filan var bazı oyunlarda, bu kadar fps için eski bir kart almak bana da mantıklı gelmiyor,
peki hangi 1650 modelini önerirsin?
Alırken GDDR6 olmasına dikkat et. Şuan @Buraqxs kardeşimizin de dediği gibi n11 baktım. Gigabyte'ın tek fanlı modeli 4400TL'ye satılıyor. Karta göre de 6 aya kadar faizsiz taksit imkanı da var. Hemen modeli bir araştırayım yazayım sana kardeşim.

enokeno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Enes Sayar
Alırken GDDR6 olmasına dikkat et. Şuan @Buraqxs kardeşimizin de dediği gibi n11 baktım. Gigabyte'ın tek fanlı modeli 4400TL'ye satılıyor. Karta göre de 6 aya kadar faizsiz taksit imkanı da var. Hemen modeli bir araştırayım yazayım sana kardeşim.
ikinci elde olur hocam aklınızda bulunsuz

bu nasıl hocam, bütçe max 4300 üstüne çıkamam maalesef

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Emre Ayyıldız
ikinci elde olur hocam aklınızda bulunsuz

bu nasıl hocam, bütçe max 4300 üstüne çıkamam maalesef
İkinci elde tavsiye veremem malesef. Bakıp kontrol etmek gerekiyor. 4 bin lira az para değil. Dediğim gibi istersen 4400TL'ye Gigabyte tek fanlı modeli al: tekfanlı model link
İstersen de çift fanlı modeli al: çift fanlı model linki
Sıfır aldığın zaman taksit imkanının da olduğunu unutma. İkinci elde böyle bir imkanın olmayabilir.

Not: Tek fanlı modelin çift fanlıya göre biraz daha ısınacaktır. N11'de ki satıcı ürünün hazır sistemden çıktığını 2 yıl adına faturalı olacağını belirtmiş. Bunları göz önünde bulundur. Msi, Evga, Asus, Gigabyte ekran kartı için güvendiğimiz markalar.
İkinci el de senin için baktım ama fahiş fiyatlara koyuyorlar ürünleri.
Ya da istersen paranı kenara koyup hazır sistemde alabilirsin. 6500, 7000TL'ye 1650 super'li bir sistem gelebilir.

Son düzenleme:

enokeno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Enes Sayar
İkinci elde tavsiye veremem malesef. Bakıp kontrol etmek gerekiyor. 4 bin lira az para değil. Dediğim gibi istersen 4400TL'ye Gigabyte tek fanlı modeli al: tekfanlı model link
Sıfır aldığın zaman taksit imkanının da olduğunu unutma. İkinci elde böyle bir imkanın olmayabilir.

Not: Tek fanlı modelin çift fanlıya göre biraz daha ısınacaktır. N11'de ki satıcı ürünün hazır sistemden çıktığını 2 yıl adına faturalı olacağını belirtmiş. Bunları göz önünde bulundur. Msi, Evga, Asus, Gigabyte ekran kartı için güvendiğimiz markalar.
İkinci el de senin için baktım ama fahiş fiyatlara koyuyorlar ürünleri.
Ya da istersen paranı kenara koyup hazır sistemde alabilirsin. 6500, 7000TL'ye 1650 super'li bir sistem gelebilir.
ne zaman gelir hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,862
Üyeler
168,206
Son üye
busrakaratas
Top Bottom