Yardım 4000 tl kablosuz klavye önerisi

yusuf544

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
452
SELAMÜN ALEYKÜM
Kablosuz klavye istiyorum bu tarz veya yön tuşlarıyla f tuşları olabilir tam boy istemiyorum.

Bu iyi midir? hoşuma gitti küçüklüğü ama ayağı yok bunun maalesef.hiç anlamadığım için güzel yardımcı olursanız sevinirim

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O boyutlara kabulsen ve fazla masraf etmek istemezsen de Akko gün 60 max bakabilirsin kablosuz 8k Hz desteği var.

O boyutlara kabulsen ve fazla masraf etmek istemezsen de Akko gün 60 max bakabilirsin kablosuz 8k Hz desteği var.
Hocam o pro olanda çerçevesi plastikya çok dandik havası katarmı.

Bu attığınız modeli bakim ben bi.

Yok hocam katmaz ama bana biraz pahalı geldi Max ile aralarında ne fark var çözemedim.

Hıcam kabloluymuş bu ya desenide hoşuma gittiydi siyah olanın ama kablosuz isyirorum.

aula f75 max nasıl beyler
Oda güzel hocam ama bazı tuşların rengi farklıya o hoşuma gitmiyo yoksa ajazz ak 820 pro çok hoşuma gitdi sesi lagır lagır böyle onunda 3 tuşunun rengi başka.

Yok hocam katmaz ama bana biraz pahalı geldi Max ile aralarında ne fark var çözemedim.
Bende pek bilmiyom ama malzeme olarak bu daha kaliteliymiş onu biliyom.

Hıcam kabloluymuş bu ya desenide hoşuma gittiydi siyah olanın ama kablosuz isyirorum.

Oda güzel hocam ama bazı tuşların rengi farklıya o hoşuma gitmiyo yoksa ajazz ak 820 pro çok hoşuma gitdi sesi lagır lagır böyle onunda 3 tuşunun rengi başka.
Hocam kablosuz sandım kusura bakmayın.Ultra al gitsin kablosuz 8k hz özelliği var.

Model fark özellikleri;
IMG_20251031_013727.webp

epomaker he75 mag modeline bakabilirsin 4000mAh yada beast r75 he modeline bakabilirsin 8000mAh ama stoklarda yok şuan kasım 11 de gelicekmiş bende yeni klavye alıcam r75 he almayı düşünüyorum.

Tmr sensör
Hocam bu 8k filan ne fark ediyo ben anlamıyom 1k olsa ne olur.şuan logitech ofis klavyesi kullanıyom gayet işime yarıyor gerçide biraz caf caflı olmasını istiyorum ortamın.
Hocam benimde pek bir bilgim yok ama iyi bir şey olduğu kesin. 😀

Hocam bu 8k filan ne fark ediyo ben anlamıyom 1k olsa ne olur.şuan logitech ofis klavyesi kullanıyom gayet işime yarıyor gerçide biraz caf caflı olmasını istiyorum ortamın.
8k demek rapor hızı yani klavyen bilgisayara 1k da milisaniyede 1 rapor götürürken 8k da 1 milisaniyede 8 kere gönderiyo.

8k demek rapor hızı yani klavyen bilgisayara 1k da milisaniyede 1 rapor götürürken 8k da 1 milisaniyede 8 kere gönderiyo.

Ben bunu kullanıyom bundan bile memnunum 8k geçsem çağmı atlicam şimdi vaybe.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,681
Üyeler
183,776
Son üye
Cowboy Bebop
Geri