Yardım 4000 tl kablosuz klavye önerisi

Ben bunu kullanıyom bundan bile memnunum 8k geçsem çağmı atlicam şimdi vaybe.
herhangi bi 1k oyuncu klavyesine geçsenbile çağ atlarsın bundan. bu ilk çağ olmuş. bununki 1k dan azdır

herhangi bi 1k oyuncu klavyesine geçsenbile çağ atlarsın bundan. bu ilk çağ olmuş. bununki 1k dan azdır
😅 evde bu vardı zaten ara sıra pc oynuyom diye kullanıyim dedim artık csf csflı olsun diye başka bişi geçim dedim bşde mouse da kaymıyo yapışıyo zaten... peki başka öneriniz varmı yoksa bu attığım klavye iyi mi?.

😅 evde bu vardı zaten ara sıra pc oynuyom diye kullanıyim dedim artık csf csflı olsun diye başka bişi geçim dedim bşde mouse da kaymıyo yapışıyo zaten... peki başka öneriniz varmı yoksa bu attığım klavye iyi mi?.
az önce yazdığım gibi epomaker he75 mag beast r75he aula f75

az önce yazdığım gibi epomaker he75 mag beast r75he aula f75
Onlaronda rengi düz olsa iyi olurmuş ama bi garip ya renkleri
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fareyide değiş
Onada ayrı konu açtım scyrox v8 düşünüyom

Ben biraz daha bakim hoşuma giden bir kaçını buraya atim bi değerlendirme yapam en son aklımda kalanıda alıyim ozman.😅

Onlaronda rengi düz olsa iyi olurmuş ama bi garip ya renkleri

Onada ayrı konu açtım scyrox v8 düşünüyom

Ben biraz daha bakim hoşuma giden bir kaçını buraya atim bi değerlendirme yapam en son aklımda kalanıda alıyim ozman.😅
Ultra alın yanına da V8 veya V6 tercih edin, oldu oyun canavarı.

epomaker he75 mag modeline bakabilirsin 4000mAh yada beast r75 he modeline bakabilirsin 8000mAh ama stoklarda yok şuan kasım 11 de gelicekmiş bende yeni klavye alıcam r75 he almayı düşünüyorum.
Beast R75 ‘i nereden takip ediyorsunuz hocam? Bir videonun altina da gecen hafta, haftaya stoga gelicek seklinde yazmislar. Bu fiyat bandinda sanirim en iyi R75 gibi duruyor

Beast R75 ‘i nereden takip ediyorsunuz hocam? Bir videonun altina da gecen hafta, haftaya stoga gelicek seklinde yazmislar. Bu fiyat bandinda sanirim en iyi R75 gibi duruyor
mail attım ordan tam tarih yazdı. intagramdan yazdığımda 1 2 haftaya gelir dediler bende mail attım. ben birde onun üstüne switch alıcam daha kaliteli ama stoğa gelemsini bekliyorum. sırf bunun için 5k lık klavyemi sattım

Hıcam kabloluymuş bu ya desenide hoşuma gittiydi siyah olanın ama kablosuz isyirorum.

Oda güzel hocam ama bazı tuşların rengi farklıya o hoşuma gitmiyo yoksa ajazz ak 820 pro çok hoşuma gitdi sesi lagır lagır böyle onunda 3 tuşunun rengi başka.

Bende pek bilmiyom ama malzeme olarak bu daha kaliteliymiş onu biliyom.
Komple siyah versiyonu var dediğimin o cok güzel mat gibi

Geri