4000 TL Kulaklık Önerisi

Honda CRX

80+
Reaksiyon skoru
70
Şimdi cloud 3 var ama rahatsız etti gibi deri birde deforme olur diye görünüyor. Bez olarakda g435 çok hoşuma gitti hemde kablosuz. Mikrofon önemli değil kötü olması daha iyi hatta. Aşırı derecede kararsız kaldım. Size şöyle diyim. JBL Quantum 50c bana gayet yeterliydi ve bana göre en iyi kulaklıktı. Ama bozuldu. Garantiyle uğraşmak yerne kulaklık alıyorum. Cidden abartı bir fark olacaksa cloud 3 alacağım. G435 hem bez hem kablosuz. Sürücü çapları sesi çok etkiler mi? Ciddi şekilde. Benim için önemli olan konfor çünkü.

hocam g435 rahattır ama ses seviyesi diğer kulaklıklara göre düşük olur bunu sizde farkedersiniz zaten test etme şansınız olsa daha iyi olurdu şahsen bende bir tek g435 konusunda bu bilgiye sahibim arkadaşımın kullanmasından ötürü biliyorum kendisi önceden rampage rm-k1 pulsar kullanıyordu buna geçince ses seviye farkına şaşırmıştı seslerin dolgun olduğunu ama diğer kulaklığına göre düşük olduğunu söylemişti

Marka - model - fiyat bilmem ama en leş kablosuz kulaklığın bile hissettirdiği o zincirlerinden kurtulmuş ferahlığı paha biçilmez :D Ben olsam kablosuz birşeylere yönelirdim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,776
Üyeler
174,920
Son üye
Furkanaaky
Geri