https://wraithesports.com/products/wraith-w75-analog-klavye-founders-edition-on-siparis indirimdeyken alınabilir hocam.Başlıkta belirttiğim gibi en fazla 4000 TL olacak şekilde şekilde klavye önerilerine açığım. Şimdiden teşekkürler.
Kronik problemleri hala devam ediyor deniyor. Doğru mu?https://wraithesports.com/products/wraith-w75-analog-klavye-founders-edition-on-siparis indirimdeyken alınabilir hocam.
Ben son üretimden sonra aldım şuan bir sorunu yok kronik sorunları büyük ölçüde çözdüler diye biliyorum, ben sorunuz kullanıyorum hocam önerebilirim.Kronik problemleri hala devam ediyor deniyor. Doğru mu?
Hocam Z75s ve x75 i almani öneririm bu fiyatlardaki en iyi klavyelerArkadaşlar bu 4 klavye forumlarda çok öneriliyor. Sizce hangisini neden almalıyım?
![]()
MCHOSE G98 Pro %98 RGB Kablosuz Hotswap Turuncu - Mavi Mekanik Gaming Klavye (MC-G98S-7)
Oyuncular için mükemmel olan G98 Pro, olağanüstü performans ve stil ile oyun kurulumunuzu yükseltmek için tasarlanmıştır.www.gaming.gen.tr
![]()
MCHOSE X75 %75 RGB Kablosuz Hotswap Siyah Mekanik Gaming Klavye (MC-X75-1A)
MCHOSE X75, %75 düzeni ve 82 tuşlu aerodinamik tasarımıyla kompakt bir verimlilik modelidir.www.gaming.gen.tr
![]()
MCHOSE Z75S %75 RGB Kablosuz Hotswap Gri - Mavi Mekanik Gaming Klavye (MC-Z75S-1)
Alüminyum üst kapak kullanan Z75S, yüksek hassasiyet ve üstün dokunma kalitesi sağlayan şık, tek parça bir tasarıma sahiptir.www.gaming.gen.tr
![]()
MCHOSE K87 %80 TKL RGB Kablosuz Hotswap Mor Mekanik Gaming Klavye (MC-K87-13)
Performans ve stili yeniden tanımlayan en yeni amiral gemisi mekanik klavye olan MCHOSE K87 ile tanışın.www.gaming.gen.tr
z75s 8000mah batarya ve üst kapak alüminyum knob yokArkadaşlar bu 4 klavye forumlarda çok öneriliyor. Sizce hangisini neden almalıyım?
![]()
MCHOSE G98 Pro %98 RGB Kablosuz Hotswap Turuncu - Mavi Mekanik Gaming Klavye (MC-G98S-7)
Oyuncular için mükemmel olan G98 Pro, olağanüstü performans ve stil ile oyun kurulumunuzu yükseltmek için tasarlanmıştır.www.gaming.gen.tr
![]()
MCHOSE X75 %75 RGB Kablosuz Hotswap Siyah Mekanik Gaming Klavye (MC-X75-1A)
MCHOSE X75, %75 düzeni ve 82 tuşlu aerodinamik tasarımıyla kompakt bir verimlilik modelidir.www.gaming.gen.tr
![]()
MCHOSE Z75S %75 RGB Kablosuz Hotswap Gri - Mavi Mekanik Gaming Klavye (MC-Z75S-1)
Alüminyum üst kapak kullanan Z75S, yüksek hassasiyet ve üstün dokunma kalitesi sağlayan şık, tek parça bir tasarıma sahiptir.www.gaming.gen.tr
![]()
MCHOSE K87 %80 TKL RGB Kablosuz Hotswap Mor Mekanik Gaming Klavye (MC-K87-13)
Performans ve stili yeniden tanımlayan en yeni amiral gemisi mekanik klavye olan MCHOSE K87 ile tanışın.www.gaming.gen.tr
En net tavsiyeniz hangisi olurdu? Tok sesleri daha çok seviyorum.iyzico 500tl cashback var
![]()
AKKO MONSGEEK M1 V5-SP VIA Black Gradiant RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
MONSGEEK M1 V5-SP, modern tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir.www.gaming.gen.tr
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
z75s 8000mah batarya ve üst kapak alüminyum knob yok
x75 4000mah batarya plastik ve knobu var
m1 v5 hem 8k mah hem knob var hem qmk via hem de 8000 mah bataryası var yok yokEn net tavsiyeniz hangisi olurdu? Tok sesleri daha çok seviyorum.
kablosuz kullanımınız çoksa ve knob önemli değilse z75s knob önemliyse ve kablosuz kullanımınız azsa x75 eğer beklerim diyorsanız dynatab 75x epomaker ın sitesinde NABI koduyla 10 dolar indirimle 1300tlye geliyor vergi çıkmıyor diyorlar çıksa da 15 dolar göstermelerini istediğin için max 400tl vergi çıkarPeki siz X75 ve Z75S arasında kalsanız hangisini alırdınız?
GX87 Lite ile Akko M1 V5 arasından hangisini tercih ederdiniz?
gx87 lite ile m1 v5 arasında direkt m1 v5 i seçerim gx87 max kullanmıştım öncedenPeki siz X75 ve Z75S arasında kalsanız hangisini alırdınız?
GX87 Lite ile Akko M1 V5 arasından hangisini tercih ederdiniz?