Neler Yeni

4000 TL monitör önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Soykan Soycan
Bu 3 monitör arasında kaldım. Alttaki fiyatlara takılmayın hepsi 4000 TL'ye denk geliyor neredeyse. ViewSonic'de pivot özelliği ve hoparlör olduğu için dikkatimi çekti. G244PF E2de de pivot var ama hoparlör yok. Genelde yatağa uzanıp maç izlediğim için önemli oluyor. Eğer kronik sorunu yoksa veya diğerlerinden aşırı panel farkı yoksa ViewSonic almayı düşünüyorum.

1731332137854.png

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
481
İsim
Burak
Bu 3 monitör arasında kaldım. Alttaki fiyatlara takılmayın hepsi 4000 TL'ye denk geliyor neredeyse. ViewSonic'de pivot özelliği ve hoparlör olduğu için dikkatimi çekti. G244PF E2de de pivot var ama hoparlör yok. Genelde yatağa uzanıp maç izlediğim için önemli oluyor. Eğer kronik sorunu yoksa veya diğerlerinden aşırı panel farkı yoksa ViewSonic almayı düşünüyorum.

Alıntıyı görüntüle
G244f E2 al geç

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
481
İsim
Burak
Hoparlör yok, içinden displayport kablo çıkmıyor. Nerden baksanız ekstra 1000 tl masraf çıkarıyor. ViewSonic bunun yanında çok mu düşük kalır?
DP için pek bir diyemem ama hoparlör çokta aranacak bir özellik değil bence sonuçta ekstra hoparlör yada kulaklıkla ses video müzik dinlenebilir.

Top Bottom