4000 TL MOUSE ONERISI ACIL!

Bence sorun olmaz. Hayirli olsun ama daha iyisi var midir bilemiyorum. Thunderobotun cok benzer ozelliklere sahip 2.5k civarinda mouseu var tabi wraith daha bilindik. Cok da fark edecegini sanmiyorum profesyonel oyuncu degilseniz.

Bence sorun olmaz. Hayirli olsun ama daha iyisi var midir bilemiyorum. Thunderobotun cok benzer ozelliklere sahip 2.5k civarinda mouseu var tabi wraith daha bilindik. Cok da fark edecegini sanmiyorum profesyonel oyuncu degilseniz.
Tesekkur ederim. profesyonel değilim tabikide . Üzmez diye düşünüyorum x1 v2 ultimateyi herkes öneriyordu da omron optik switch değilde mekanik switchmiş sanırım.O konu içime sinmedi. Çok fark ediyor mu?

Tesekkur ederim. profesyonel değilim tabikide . Üzmez diye düşünüyorum x1 v2 ultimateyi herkes öneriyordu da omron optik switch değilde mekanik switchmiş sanırım.O konu içime sinmedi. Çok fark ediyor mu?
Cok bilgim yok acikcasi mekanik vs optik switch farki hakkinda ancak bu fiyatta cok da fark edecegini sanmiyorum. Genel urun hakkinda iyi yorum varsa sorun yasamazsiniz bence.

https://wraithesports.com/products/...1&_sid=bf5aa55cf&_ss=r&variant=49840228204737
ATK X1 V2 ULTIMATE 2.0 aldım 4000 tl butcem var daha iyi bir mouse var mıdır hocam bu fiyat bandında yoksa güzel mi bu. lol valorant cs pubg mobile vs oynuyorum. pisman eder mi.
pişman etmez bende metalik kırmızısı var. wraith w1 de var ondan daha memnunum ama tükendi stok ne zaman gelir bilmiyorum. elin büyük ise büyük bi mouse arıyosan x1 akar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,624
Üyeler
190,406
Son üye
nikemurat
Geri