Neler Yeni

4000 tl telefon önerisi

bloerx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Yiğit Cihan
Bütçem 4000 tl Kamerası İphone kadar güzel çeken bir telefon olsun yeter oyun filan umrumda değil kamerasi kaliteli güzel ve net çeken bir şey olsun yeter

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Her türlü mutlu edecektir.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Bütçem 4000 TL Kamerası İphone kadar güzel çeken bir telefon olsun yeter oyun filan umrumda değil kamerasi kaliteli güzel ve net çeken bir şey olsun yeter
Samsung Galaxy A52.
Youtube'dan kamera örneklerini inceleyebilirsiniz. OIS desteği ve kullandığı lens sayesinde çok başarılı işler çıkarıyor.
iPhone 11 ve yukarısıyla yarışamaz yalnız, o kadar yüksek beklentiye girmeyin.

bloerx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Yiğit Cihan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Samsung Galaxy A52.
Youtube'dan kamera örneklerini inceleyebilirsiniz. OIS desteği ve kullandığı lens sayesinde çok başarılı işler çıkarıyor.
hocam arkadaşlarım xiaomi diyip duruyor xiaomi kısmında kamerasi iyi olup rahat ettiren bir telefon varmı birde 5000tlye iphone se 2020 alınır mı

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
hocam arkadaşlarım xiaomi diyip duruyor xiaomi kısmında kamerasi iyi olup rahat ettiren bir telefon varmı birde 5000tlye iphone se 2020 alınır mı
Redmi Note 10 Pro var, Samsung Isocell HM2 sensör kullanıyor, gayet iyidir ona bakabilirsiniz.
5000 TL'ye alınmaz, 4600 TL'ye düşüyor bazen o zaman alınabilir. Ekran küçük olduğu ve şarj süresi yetersiz olduğu için önermem yine de. Bu bütçede Android tercih edin. iPhone 11'den itibaren iPhone alınır.

snachy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Eren
xiaomi redmi note 10 lar var fiyatını unuttum

bloerx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Yiğit Cihan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Samsung Galaxy A52.
hocam kasa oynama problemi duydum a52 cok beğendim sıkıntı yaşatır mı

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
hocam kasa oynama problemi duydum a52 cok beğendim sıkıntı yaşatır mı
Onu biraz önce HWP'nin videosunun altındaki yorumlarda okudum ya. Sıkıntı şöyle yaratabilir, eğer kasada bir açıklık varsa IP67 su geçirmezlik sertifikası yalan olur. Assembled in Turkey olanlarda problem varmış galiba. Üretim hatası varsa bir sonraki serilerde düzeltirler. Yeni üretimleri beklemekte fayda var. Ya da Xiaomi'nin yazılımsal problemlerine takılmazsanız Redmi Note 10 Pro'yu tercih edebilirsiniz, onun da kamerası gayet iyi.

Top Bottom