Oyun için ise poco x3 pro almanızı öneririm.Maksimum 4500 bandında bir telefon önerisi lazım arkadaşlar
Kamerası için daha çok oyun oynayan biri değilim fazlaOyun için ise poco x3 pro almanızı öneririm.
Maksimum 4500 bandında bir telefon önerisi lazım arkadaşlar
4800 tl civarlarına çıkabilirseniz a72 bakmanızı öneririm. Çıkamam derseniz hocamın attıklarına bir bakın.Kamerası için daha çok oyun oynayan biri değilim fazla
A72 önermem a52 bana göre daha iyi bir telefon ben alıcak olsam A52 alırım A72'yi pek beğenmedim4800 TL civarlarına çıkabilirseniz a72 bakmanızı öneririm. Çıkamam derseniz hocamın attıklarına bir bakın.
Biraz daha iyi kamera ve biraz daha iyi batarya isterse alınabilir. Yoksa bence de a52 almak biraz daha mantıklı.A72 önermem a52 bana göre daha iyi bir telefon ben alıcak olsam A52 alırım A72'yi pek beğenmedim
A52 ile A72 aynı kameraları kullanıyor.Biraz daha iyi kamera ve biraz daha iyi batarya isterse alınabilir. Yoksa bence de a52 almak biraz daha mantıklı.
Yanlış hatırlamıyorsam a72 nin 3.kamerası daha iyidi diye hatırlıyorum yanlışsa affola.A52 ile A72 aynı kameraları kullanıyor.
evet üçüncü kamera bir tık daha iyi ama aradaki farka değmez.Yanlış hatırlamıyorsam a72 nin 3.kamerası daha iyidi diye hatırlıyorum yanlışsa affola.
Haklısınız aradaki farka değmez.evet üçüncü kamera bir tık daha iyi ama aradaki farka değmez.
Ben a 52 yi 4500 tl diye hatırlıyordum, pardon.evet üçüncü kamera bir tık daha iyi ama aradaki farka değmez.
amazonda 4.190 tl 128gbHaklısınız aradaki farka değmez.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben a 52 yi 4500 TL diye hatırlıyordum, pardon.
Evet şimdi baktım hocam aradaki farka kesinlikle değmez arada 600 tl lik bir fark varmışamazonda 4.190 TL 128gb