Knk yeni geldi ya 90fps moduPeki, bu arada bahsettiğim şey işlemci ile alakalı değildi. Oyun 60FPS üstünü desteklemiyor.
Knk m51 90fps alırBir bilgiyi düzelteyim Samsung galaxy A51 de PUBG full ayarlarda yine max 60fps alırsınız
Dostum telefon 60hz destekliyor bu yüzden 60fps üstüne çıkamazAma o da kötü değil sadece ikisi arasından m51 daha iyi kötü diye sanma
Mesaj otomatik birleştirildi:
Knk yeni geldi ya 90fps modu
Knk m51 90fps alır
He bilgim yoktu dostum, telefonu ilk aldığımda ısınıyor mu diye bakmak için girmiştim. FPS sabit 60 yazıyordu o zaman.Ama o da kötü değil sadece ikisi arasından m51 daha iyi kötü diye sanma
Knk yeni geldi ya 90fps modu
Knk m51 90fps alır
Knk 90 fos alır ama dediğin gibi 60fps akıcılığı gösterirDostum telefon 60hz destekliyor bu yüzden 60fps üstüne çıkamaz
Değil agaMı note 10 lite den vazgeçme.Samsung m51 den iyi.
Kanka neye göre değil?Knk 90 fos alır ama dediğin gibi 60fps akıcılığı gösterir
Değil aga
Knk mesela 128 e 8 olan 4000tl daha pahalıKanka neye göre değil?
Merhaba kardeşim Oppo A5 kullanıyorum 13 ay oldu ilk gün ki gibi telefon 2 3 saat oyun oynuyorsun ısınma yok 4 5 saatten sonra ısınma olur o da az oyun oynamam dersen katiyen hiç ısınmıyor telefon bataryası 5000 mah günde 3 4 saat tam oyun oynarım dersen 1 gün gidiyor bataryası oyun oynamsm film YouTube Instagram dersen iki günü çok rahat çıkarıyor telefon plastik değil çelik kaplama mi desem yani telefon plastik değil ısınma olmadığı için bataryayı bozmuyor oppo a5 al demiyorum üst modellerine oppo serisinin bak derim pişman olmazsinMerhaba annemin telefonu eskidi. Yeni bir telefon alacağız. 4000 TL'ye kadar bütçemiz var. Önerileriniz nelerdir??
Antutu puanı daha fazla Xiaominin.Knk mesela 128 e 8 olan 4000tl daha pahalı
Başka ekran amoled m51 super amoled plus
Oppo aynı özellikteki telefonlar pahaliMerhaba kardeşim Oppo A5 kullanıyorum 13 ay oldu ilk gün ki gibi telefon 2 3 saat oyun oynuyorsun ısınma yok 4 5 saatten sonra ısınma olur o da az oyun oynamam dersen katiyen hiç ısınmıyor telefon bataryası 5000 mah günde 3 4 saat tam oyun oynarım dersen 1 gün gidiyor bataryası oyun oynamsm film YouTube Instagram dersen iki günü çok rahat çıkarıyor telefon plastik değil çelik kaplama mi desem yani telefon plastik değil ısınma olmadığı için bataryayı bozmuyor oppo a5 al demiyorum üst modellerine oppo serisinin bak derim pişman olmazsin