4000TL 2.El Sistem Toplama

O işlemci yerine bunu alıp yanına snowman M200 alabilir, ayrıca kısıtlı bir bütçede bir kasaya o kadar vermek saçma geldi bana. Onun yerine aşağıdakilerden birisini alıp artan parayla ssd yükseltebilir.

O işlemci yerine bunu alıp yanına snowman M200 alabilir, ayrıca kısıtlı bir bütçede bir kasaya o kadar vermek saçma geldi bana. Onun yerine aşağıdakilerden birisini alıp artan parayla ssd yükseltebilir.

Bu çok iyi oldu hocam. Çok sağolun. Düşünüyorum da sanki anakart Ankara da olduğu için 0 mı alsam acaba?

Bu çok iyi oldu hocam. Çok sağolun. Düşünüyorum da sanki anakart Ankara da olduğu için 0 mı alsam acaba?
B450 S2H anakartların fiyatları bir ara fırlamıştı, şuan uygun. Sıfır almanı tavsiye ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada ekran kartı da biraz şüpheli geldi, denemeden alma.

Hesaplamadım.

B450 S2H anakartların fiyatları bir ara fırlamıştı, şuan uygun. Sıfır almanı tavsiye ederim.

Bu arada ekran kartı da biraz şüpheli geldi, denemeden alma.
Ekran kartı çeşmede. Yaklaşık olarak 80KM uzakta bana. :D Nasıl alacağım bilmiyorum. Başka bir öneride bulunma şansınız var mıdır?

Rampage kasa alırsa mümkünse egzoz fanını değiştirsin,cidden çok sesli çalışıyor 3 pin veya molex olsa bile.

Ekran kartı çeşmede. Yaklaşık olarak 80KM uzakta bana. :D Nasıl alacağım bilmiyorum. Başka bir öneride bulunma şansınız var mıdır?
Buna bak, ölü ilan olabilir ama değilse biraz pazarlık yapıp düşürmeyi dene.

en son 4000 TL ydi 4300 TLhttps://www.teknobiyotik.com/teknobiyotik-a15-oyuncu-bilgisayari.html

PUBG yi 720p lowda 100 fps açıyor

2. el ekran kartları 200 TL dağa ucuz

istersen tekno bioytikin vidyosu var sistemle

4000 TL yanlıs linki attım

750 ti 4 gb
Hocam sistem leş gibi geldi bana ya. R3 1200, GTX750Tİ ve A320M var sistemde ve 4000TL asla vermem gibi.
Doğru gelmiş, cidden leş sistem. Sen mümkünse öneri yapma :D

https://www.adeksstore.com/urun/neo-forza-8gb-black-faye-3000mhz-cl15-1-35v-ddr4-sogutuculu-ram 2 tane

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,682
Üyeler
185,307
Son üye
Zeros
Geri