BU 2. EL SİSTEM ALINIR MI?

ayrıca gpuya uv yapmanı öneririm bakımdan sonra. zaten kart fazla voltajla çalışıyor biraz kısarsın ömrünü de uzatırsın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu fiyat iyi mi hocam. Monitör de dahil içine
iyi bence. al sat da yapılabilir.

ayrıca gpuya uv yapmanı öneririm bakımdan sonra. zaten kart fazla voltajla çalışıyor biraz kısarsın ömrünü de uzatırsın.
Hocam her oyunu en az 60 FPS oynasam yeterli. Alınca UV yaparız birlikte o konularda bilgim yok çünkü, yakmak istemem parçaları.

Hocam her oyunu en az 60 FPS oynasam yeterli. Alınca UV yaparız birlikte o konularda bilgim yok çünkü, yakmak istemem parçaları.
stabilizeyi yakalayana kadar 10'ar 10'ar voltaj düşürücen, 200mhz falan core clock düşürücen -15 -20 civarı power limiti geri çekicen çok kolay. her kartta aynı değil stabilizeyi yakalama değerleri değişebiliyor.

Anladım bütçe meselesi de işlemci direk olarak çekirdek sayısı ve performan olarak yetersiz kalacak.
Hocam 1 sene idare etsin, hatta direk 4790k parası çıkardığımda değişicem zaten.

Beyler 4400'e kapattım hesabı. Haftaya kısmetse alacağım.

Beyler adam kolpa çıktı. Bugün arıyorum, mesaj atıyorum, wp'den mesaj atıyorum ama hiçbirini görmüyor. İlanı da sabah duruyordu şimdi kaldırmış. Ben böyle bahtım, kaderin ne derseniz diyin içinden geçiyim. Çok sinirliyim forum kuralları olmasa buraya neler yazardım...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,119
Üyeler
185,222
Son üye
Ayazz1
Geri