Hocam sistem leş gibi geldi bana ya. R3 1200, GTX750Tİ ve A320M var sistemde ve 4000TL asla vermem gibi.aga 2. el toplaran rx 560 2 gb li toplarsın n fazla
Mesaj otomatik birleştirildi:
0 her zaman iyidir
Hocam sistem leş gibi geldi bana ya. R3 1200, GTX750Tİ ve A320M var sistemde ve 4000TL asla vermem gibi.aga 2. el toplaran rx 560 2 gb li toplarsın n fazla
Hocam 2.elde bundan daha iyisi toplanır diye düşünüyorum. 0 diye R3 1200'lü bir sisteme 4000TL vermem.Mesaj otomatik birleştirildi:
0 her zaman iyidir
Bu çok iyi oldu hocam. Çok sağolun. Düşünüyorum da sanki anakart Ankara da olduğu için 0 mı alsam acaba?O işlemci yerine bunu alıp yanına snowman M200 alabilir, ayrıca kısıtlı bir bütçede bir kasaya o kadar vermek saçma geldi bana. Onun yerine aşağıdakilerden birisini alıp artan parayla ssd yükseltebilir.Fansiz 1yill garantili amd 2600 - İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 923782565
Fansiz 1yill garantili amd 2600 - İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Gametech Legend Mesh RGB 4 Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gametech Legend Mesh RGB 4 Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gametech Legend Mesh RGB 4 Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.589,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comRampage PRIVATE 2x140mm + 1x120mm Rainbow Tempered Cam Gaming Case Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Rampage PRIVATE 2x140mm + 1x120mm Rainbow Tempered Cam Gaming Case Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
B450 S2H anakartların fiyatları bir ara fırlamıştı, şuan uygun. Sıfır almanı tavsiye ederim.Bu çok iyi oldu hocam. Çok sağolun. Düşünüyorum da sanki anakart Ankara da olduğu için 0 mı alsam acaba?
Ekran kartı çeşmede. Yaklaşık olarak 80KM uzakta bana. Nasıl alacağım bilmiyorum. Başka bir öneride bulunma şansınız var mıdır?B450 S2H anakartların fiyatları bir ara fırlamıştı, şuan uygun. Sıfır almanı tavsiye ederim.
Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 1.919,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comMesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada ekran kartı da biraz şüpheli geldi, denemeden alma.
Rampage kasa alırsa mümkünse egzoz fanını değiştirsin,cidden çok sesli çalışıyor 3 pin veya molex olsa bile.O işlemci yerine bunu alıp yanına snowman M200 alabilir, ayrıca kısıtlı bir bütçede bir kasaya o kadar vermek saçma geldi bana. Onun yerine aşağıdakilerden birisini alıp artan parayla ssd yükseltebilir.Fansiz 1yill garantili amd 2600 - İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 923782565
Fansiz 1yill garantili amd 2600 - İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Gametech Legend Mesh RGB 4 Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gametech Legend Mesh RGB 4 Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gametech Legend Mesh RGB 4 Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.589,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comRampage PRIVATE 2x140mm + 1x120mm Rainbow Tempered Cam Gaming Case Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Rampage PRIVATE 2x140mm + 1x120mm Rainbow Tempered Cam Gaming Case Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Ekran kartı çeşmede. Yaklaşık olarak 80KM uzakta bana. Nasıl alacağım bilmiyorum. Başka bir öneride bulunma şansınız var mıdır?
en son 4000 TL ydi 4300 TLhttps://www.teknobiyotik.com/teknobiyotik-a15-oyuncu-bilgisayari.html
PUBG yi 720p lowda 100 fps açıyor
2. el ekran kartları 200 TL dağa ucuz
istersen tekno bioytikin vidyosu var sistemle
4000 TL yanlıs linki attımMesaj otomatik birleştirildi:
750 ti 4 gb
Doğru gelmiş, cidden leş sistem. Sen mümkünse öneri yapmaHocam sistem leş gibi geldi bana ya. R3 1200, GTX750Tİ ve A320M var sistemde ve 4000TL asla vermem gibi.
niye iyi ben 20k bütçede bile 2. el bakıyorumMesaj otomatik birleştirildi:
0 her zaman iyidir