- Bütçe
- 4000
Yeni bir bilgisayar topladım,açıkta kurulu olarak kullanıyordum fakat artık masada yer kalmadığından dolayı kasa almak zorundayım. Kasanın genel özelliklerini tercihen ön ve üst panel kısımlarının mesh panel ve toz filtresi olmasını ve panelde çıkışların olabildiğince fazla olmasını type c veya usb 3.0 gibi teknoloji desteklemesi benim kullanımım açısından beni rahatlatacaktır. Kasanın boyutu atx olmasından kaynaklı büyük kasalar önerilebilir fakat yerim kısıtlı olduğu için biraz daha kompakt kasalar yer açısından bana katkı sağlayacaktır. Bunlar dışında yan tarafının temperli cam olması veya argb olması fark etmiyor. Şimdiden önerileriniz için çok teşekkür ederim.
Parçalar; x670e gaming plus wıfı, 5060ti python III, Fsp 850gm, Phantom spirit 120SE
www.akakce.com
Parçalar; x670e gaming plus wıfı, 5060ti python III, Fsp 850gm, Phantom spirit 120SE

Lian Li Lancool 205 White Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lian Li Lancool 205 White Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatlarını Akakçe ile takip et! Lian Li Lancool 205 White Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!