ilkersssuygun
80+
- Reaksiyon skoru
- 57
ben hep casio saat istiyordum sizce ne alabilirim orjinal gümüş bulunur mu yoksa orjinal uygun birşeyde olur.
Bu markalardan uzak durmanı tavsiye ederim.Tommy Hilfiger, Lacoste, Quantum, Guess , Gant istersen yardımcı olurum.
Diğerleri neysede Quantum iyi hocam neyi varBu markalardan uzak durmanı tavsiye ederim.
Renk tercihiniz nedir?
Saydığın firmalar tekstil markaları çünkü saat üreten firmalar değilDiğerleri neysede Quantum iyi hocam neyi var
Gümüş olmuyor genelde çelik oluyor. 4000 lira bandında lorus, casio, seiko,Quantum bu firmalara yönebilirsinben hep casio saat istiyordum sizce ne alabilirim orjinal gümüş bulunur mu yoksa orjinal uygun birşeyde olur.
sence güzel ne önerebilirsinSaydığın firmalar tekstil markaları çünkü saat üreten firmalar değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gümüş olmuyor genelde çelik oluyor. 4000 lira bandında lorus, casio, seiko,Quantum bu firmalara yönebilirsin
Tam bir bütçe ver kadran boyu iç renk söyle tam öneri yapabilirim o zamansence güzel ne önerebilirsin
Quantum dışında diğerleri boş. Diğerleri sadece görünüşü güzel onun dışında kordonları falan çin malı oluyor. Casio seiko citizen önerebilirimTommy Hilfiger, Lacoste, Quantum, Guess , Gant istersen yardımcı olurum.