Öneri 4000Tl Telefon önerisi

Dave Mustaine

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
4,791
Bütçe
4000
Merhaba,yakın zamanda telefon almayı düşünüyorum.Telefonda oyun oynayacağım ama ara sıra.Kamerayı kullanacağım söylenemez,fotoğraf çekilmeyi seven bir insan değilim.Genel olarak sosyal medya,Netflix vs. kullanacağım o yüzden görüntü kalitesi benim için önemli.Sizin tavsiyeleriniz nelerdir?
Bütçem 4000 tl biraz aşabilirim.Aklımda A52 vardı ve esneme sorunu varmış ama ne olduğunu bile bilmiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Evil Belief @BaşaramadıkAbi @Muhammet Sağlam

Son düzenleme:
Merhaba,yakın zamanda telefon almayı düşünüyorum.Telefonda oyun oynayacağım ama ara sıra.Kamerayı kullanacağım söylenemez,fotoğraf çekilmeyi seven bir insan değilim.Genel olarak sosyal medya,Netflix vs. kullanacağım o yüzden görüntü kalitesi benim için önemli.Sizin tavsiyeleriniz nelerdir?
Bütçem 4000 TL biraz aşabilirim.Aklımda A52 vardı ve esneme sorunu varmış ama ne olduğunu bile bilmiyorum.

A52 alabilirsiniz. Esneme sorununun ciddi olucağını sanmıyorum.

Bence Xiaomi Redmi Note 10 Pro alfiyatına göre özellikleri çok iyi. Bir kere eğer demir tozlu ortamlarda çok işin oluyorsa hoparlörünü bozmayacak kadar bir sertifikası var.

Bütçem 4000 TL biraz aşabilirim.Aklımda A52 vardı ve esneme sorunu varmış ama ne olduğunu bile bilmiyorum.

Galaxy A52.
Esneme sorununu kafaya takmayın.

Geri