Neler Yeni

4000TL telefon önerisi

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Merhaba, teyzem için telefon bakıyorum. Bütçesi Max 4000TL, aslında 3500 idi ama zorla 4000'e çıktık. Bu fiyata tavsiye edebileceğiniz telefonlar var mı?
Mi 11 Lite düşünüyorum, sizce nasıl bir telefon? Alınır mı?
Bir de A52 var ama gerçekten bütçeyi çok zorluyor, ne yapsam bilemedim. Daha önce Xiaomi cihaz kullanmadığım için bir sorun çıksa vebali benim üzerime, çok kafam karıştı.
Önemli kriterler; şarj, tasarım, uzun süre (min 4-5 yıl) götürmesi.
Oyun oynanmayacak.
Eğer alırsak Hepsiburada'dan 1380TL 3 taksit olarak alacağız.

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,503
İsim
kadir
Mi 11 Lite sizin için biçilmiş kaftan.
Başka modellere bakmaya pek de gerek yok.

Nachi

80+ Platinum
A52 al zorla kesinlikle. Xioami yazılımı şuanda berbat.
özet
Markanın yaptığı yeni açıklama ise özellikle güvenlik konusunu önemseyen kullanıcıları yakından ilgilendiriyor. Duyuruya göre, Samsung’un 2019 yılından bu yana duyurduğu tüm akıllı telefon ve tablet modelleri minimum 4 yıl boyunca düzenli güvenlik güncellemesi alacak. Bu takvimin ilk 2 yılında güncellemeler aylık olarak sunulurken, kalan dönemde ise 3 ayda bir güncelleme verilecek. Böylece Samsung, ezeli rakibi Apple’ın en çok güvendiği güncelleme alanında oluşan açığını kapatmaya çalışacak.
@rookie27 @BaşaramadıkAbi @başardık abi @Evil Belief @Muhammet Sağlam @rintarou @rgbDelisi

aragonattt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
683
İsim
Efe Kaya
Instagram
efekayakaya
xiaomi redmi note 10 pro 8gb

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
neden bu telefonu önerdiniz? öne çıkan yanı nedir?
Mi 11 Lite sizin için biçilmiş kaftan.
Başka modellere bakmaya pek de gerek yok.
bende öyle düşünüyorum ama naci gibi arkadaşları görünce aklım karışıyor :D
A52 al zorla kesinlikle. Xioami yazılımı şuanda berbat.
özet
Markanın yaptığı yeni açıklama ise özellikle güvenlik konusunu önemseyen kullanıcıları yakından ilgilendiriyor. Duyuruya göre, Samsung’un 2019 yılından bu yana duyurduğu tüm akıllı telefon ve tablet modelleri minimum 4 yıl boyunca düzenli güvenlik güncellemesi alacak. Bu takvimin ilk 2 yılında güncellemeler aylık olarak sunulurken, kalan dönemde ise 3 ayda bir güncelleme verilecek. Böylece Samsung, ezeli rakibi Apple’ın en çok güvendiği güncelleme alanında oluşan açığını kapatmaya çalışacak.
@rookie27 @BaşaramadıkAbi @başardık abi @Evil Belief @Muhammet Sağlam @rintarou @rgbDelisi
arada 360TL'lik bir fark var, ona kalsa 3500tlye A31 alacak zar zor çıktım 4 bine, A31 nasıl telefon? hiç araştırmadım onu ama kötüdür diye düşünüyorum.
xiaomi redmi note 10 pro 8gb
tasarımını beğenmedi, birde yazılımı daha da sıkıntılıymış. kronik sıkıntılar var deniyor redmi serisinde.

Nachi

80+ Platinum

arada 360TL'lik bir fark var, ona kalsa 3500tlye A31 alacak zar zor çıktım 4 bine, A31 nasıl telefon? hiç araştırmadım onu ama kötüdür diye düşünüyorum.

tasarımını beğenmedi, birde yazılımı daha da sıkıntılıymış. kronik sıkıntılar var deniyor redmi serisinde.
A32 alın çok daha mantıklı daha ucuz daha iyi a31den.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Techno08

80+ Gold

bu cihaz genelde öneriliyordu kamerası ve bataryadan dolayı

Nachi

80+ Platinum
tamam ama güzel mi? mi 11 litedan iyi mi? bence değil, mi11 lite her yönden çok hoşuma gitti, ancak tek korktuğum şey yazılım. tıpkı amd'de olduğu gibi.
Evet yazılım şuan baktığımızda iyi değil. Bence riske girme a32 al rahatına bak.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Evet yazılım şuan baktığımızda iyi değil. Bence riske girme a32 al rahatına bak.
naci şimdi kusura bakma ama sanada güven olmuyor, birçok konuda fanboyluk yapıyor(d)un, bi aralarda xbox fanı idin :D gerçi uzun zamandır forumda aktif değilim, belki değişmişsindir.
şimdi objektif olarak baktığında samsung sevdasını bir yana bırakıp eşit davranmaya çalıştığında, hangi telefonu tavsiye edersin? xiaomi de ne gibi sorunlar var? özellikle mi 11 liteda dokunmatik sorunu yaşayan 1-2 kişi gördüm onun haricinde hiç şikayetçi olan görmedim, acaba bu telefon düzgün mü diye düşünüyorum? sen kullanıp deneyimledin mi?

Nachi

80+ Platinum
naci şimdi kusura bakma ama sanada güven olmuyor, birçok konuda fanboyluk yapıyor(d)un, bi aralarda xbox fanı idin :D gerçi uzun zamandır forumda aktif değilim, belki değişmişsindir.
şimdi objektif olarak baktığında samsung sevdasını bir yana bırakıp eşit davranmaya çalıştığında, hangi telefonu tavsiye edersin? xiaomi de ne gibi sorunlar var? özellikle mi 11 liteda dokunmatik sorunu yaşayan 1-2 kişi gördüm onun haricinde hiç şikayetçi olan görmedim, acaba bu telefon düzgün mü diye düşünüyorum? sen kullanıp deneyimledin mi?
Ben naci değilim nachiyim ve çok değiştim. Xioamide kullandığım için söylüyorum. Güncelleme aldıkça daha kötü performans oluyor ve pil performansı çok düşüyor. Ekran döndürürken google açarken felan çok kasıyor.

Son düzenleme:
Top Bottom