Neler Yeni

4000TL telefon önerisi

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
hala fikirlere açığım, kimisi çook memnun kimisi ise yakınıyor. ne yapsam bilemedim cidden kendimin olsa alır geçerim ama teyzeme alacağımız için bir sorun çıkarsa kendimi suçlu hissetmek istemiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Mikail Ebrinç
İlgilendiği Kategoriler
Oyun telefon.
Steam
1150574033 STEAM ID
Discord
Mikail#0820
Merhaba, teyzem için telefon bakıyorum. Bütçesi Max 4000TL, aslında 3500 idi ama zorla 4000'e çıktık. Bu fiyata tavsiye edebileceğiniz telefonlar var mı?
Mi 11 Lite düşünüyorum, sizce nasıl bir telefon? Alınır mı?
Bir de A52 var ama gerçekten bütçeyi çok zorluyor, ne yapsam bilemedim. Daha önce Xiaomi cihaz kullanmadığım için bir sorun çıksa vebali benim üzerime, çok kafam karıştı.
Önemli kriterler; şarj, tasarım, uzun süre (min 4-5 yıl) götürmesi.
Oyun oynanmayacak.
Eğer alırsak Hepsiburada'dan 1380TL 3 taksit olarak alacağız.
Mİ 11 Lite

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Teknosada samsung A52 varmış ve 4100tl ancak sadece mavi rengi bulunuyor.
@Nachi mavi rengini gördün mü hiç? Sence bir kadına gider mi?

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
A52 al zorla kesinlikle. Xioami yazılımı şuanda berbat.
özet
Markanın yaptığı yeni açıklama ise özellikle güvenlik konusunu önemseyen kullanıcıları yakından ilgilendiriyor. Duyuruya göre, Samsung’un 2019 yılından bu yana duyurduğu tüm akıllı telefon ve tablet modelleri minimum 4 yıl boyunca düzenli güvenlik güncellemesi alacak. Bu takvimin ilk 2 yılında güncellemeler aylık olarak sunulurken, kalan dönemde ise 3 ayda bir güncelleme verilecek. Böylece Samsung, ezeli rakibi Apple’ın en çok güvendiği güncelleme alanında oluşan açığını kapatmaya çalışacak.
@rookie27 @BaşaramadıkAbi @başardık abi @Evil Belief @Muhammet Sağlam @rintarou @rgbDelisi
Ne? İlk önce miui 12.5 ile nerdeyse yazılım sıfır sıkıntı ile çalışıyor ve a52 benim için tamamen bir çöp o fiyata poco ve Xiaomi nin çok daha güçlü telefonları var.

Nachi

80+ Platinum
Ne? İlk önce miui 12.5 ile nerdeyse yazılım sıfır sıkıntı ile çalışıyor ve a52 benim için tamamen bir çöp o fiyata poco ve Xiaomi nin çok daha güçlü telefonları var.
Asıl sana ne? Benim telefonumun bütün özelliğini kısıtladı 12.5la. Artık ekran 2ye bölemiyorum her şey kısıtlanmış küçük olarak uygulama video da açılmıyor ve batarya su gibi bitiyor.
sırf 120hz diye poco LCD ekran mı alacak?
@BaşaramadıkAbi

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
neden bu telefonu önerdiniz? öne çıkan yanı nedir?

bende öyle düşünüyorum ama naci gibi arkadaşları görünce aklım karışıyor :D

arada 360TL'lik bir fark var, ona kalsa 3500tlye A31 alacak zar zor çıktım 4 bine, A31 nasıl telefon? hiç araştırmadım onu ama kötüdür diye düşünüyorum.

tasarımını beğenmedi, birde yazılımı daha da sıkıntılıymış. kronik sıkıntılar var deniyor redmi serisinde.
A31 kötü değil aslında Annem kullanıyor memnun kendisi.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
@Nachi mediamarkta gittik, adam oneplus n10 5g önerdi, teyzem olmuşken iyisi olsun deyip bütçeyi yükseltti. oneplus n10 5g nasıl? teknik olarak güzel gibi ama bilemedim sence hangisi? teyzem o bu derken S20FE sanpdragon olana kadar açıldı, hangisini seçsek daha iyi?

Nachi

80+ Platinum
@Nachi mediamarkta gittik, adam oneplus n10 5g önerdi, teyzem olmuşken iyisi olsun deyip bütçeyi yükseltti. oneplus n10 5g nasıl? teknik olarak güzel gibi ama bilemedim sence hangisi? teyzem o bu derken S20FE sanpdragon olana kadar açıldı, hangisini seçsek daha iyi?
S20 fe snapdragon ama oneplus da güzeldir yazılım donanım felan.

Top Bottom