3500tl yi en fazla 100-150tl aşabilirim. Bataryası ve ekranı önemli hangi telefonları önerirsiniz.
Gm 22 plus mı m21 mi![]()
Samsung Galaxy M21 (SM-M215F/DSN) Cep Telefonu
Samsung Galaxy M21 SM-M215F/DSN detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
ben olsam samsung alırdım.Gm 22 plus mı m21 mi
Hocam biraz baktımda m22 gözüme çarptı m22 alınır mı
Gm 21 proyu gördüm ama telefonu babam kullanacak babamda gm e pek sıcak bakmıyor.Sakasız bu fiyata gm 21 pro kalmıs bir tek ciddiyim ben gm 21 pro kullanıyorum 3 aydır soru sorabilirsin
Diger modellere bakmaya gerek yok m21 eski gereksiz pahalı m22 720p ekran kanser eder seni zaten ekran önemli demişsin
Geriye infinix omix gibi çinli marakalar kalıyor önermem kagıt üzerinde fena degil gibi ama uzun süre kullanana sormak lazım almadan soracak kişi de güvenilir olcak
xiaomi 9 serileride eski kalıyor lakin gm gibi markalarda istemiyorsan bakılabilir
Sıcak bakmaması normal gm in çogu telinde kronik sorunlar var ama yeni modellerde yok en azından ben karşılaşmadım babam gm discoveryi 6 yıla yakın kullandı ve hatırladıgım kadarıyla bi sorun çıkarmadı şimdide annem gm21 plus kullanıyor 10 ay yakın süredir gene bi sorun çıkarmadı su ana kadar benge gm 21 pro kullanıyorum oda bi sorun çıkarmadı şimdiyeGm 21 proyu gördüm ama telefonu babam kullanacak babamda gm e pek sıcak bakmıyor.
Bütçe 4k oldu bu fiyat bandında bir öneriniz var mıSıcak bakmaması normal gm in çogu telinde kronik sorunlar var ama yeni modellerde yok en azından ben karşılaşmadım babam gm discoveryi 6 yıla yakın kullandı ve hatırladıgım kadarıyla bi sorun çıkarmadı şimdide annem gm21 plus kullanıyor 10 ay yakın süredir gene bi sorun çıkarmadı su ana kadar benge gm 21 pro kullanıyorum oda bi sorun çıkarmadı şimdiye
Sana tavsiyem eger baban uzun yıllar telefon kullanıyorsa belki fiyat arttırıp daha iyi bir markanın daha iyi bir modelini alabilir
Ama fiyat yükseltmem diyosanız gm 21pro öneririm lakin gm telefonları genel olaran türk markalı telefonların yazılım tarafında basit çok nadirende teli kullanmaya engel olan yazılım hataları var bunları göze alın onun dışında fiyat performans çok iyi bir cihaz
Hocam 3 ay kadar aynı model değil ama genaral mobile marka telefon kullandım. Arayüzü berbat bence ve telefonları arayüz de bile kasıyordy. Kamera da çok kötüydü ben kendi deneyimlerime göre asla önermem o markayıGm 22 plus mı m21 mi