Madara Uchiha
80+
- Reaksiyon skoru
- 231
- Bütçe
- 400
kasa da psu olmasına gerek yok onu ayrı alıyorum max bütçem 400tl yardım eden herkese şimdiden teşekkürler.
hocam o markanın adını bile duymadım, pek de güvenemedim nedense.Anakartın m-atx ise gametech x-coler
Güvenmemeniz gerekiyor zaten, ürünlerinin çoğu marka basılmış kalitesiz mallar oluyor. Zalman N5 alın geçin hocam.hocam o markanın adını bile duymadım, pek de güvenemedim nedense.
tmm fiyatı da uygunmuş yarın gidip zalman n5 alacağım herkese teşekkürler.Güvenmemeniz gerekiyor zaten, ürünlerinin çoğu marka basılmış kalitesiz mallar oluyor. Zalman N5 alın geçin hocam.
tmm fiyatı da uygunmuş yarın gidip zalman n5 alacağım herkese teşekkürler.
Buna bakabilirsiniz bütçeyi 15 TL aşıp.Zalman N5 en iyisi olacaktır bu bütçede.
ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bu kasada önerilmişti bana fakat tasarım konusunda XPG Invader daha iyi gözüktü ve aldım.tmm fiyatı da uygunmuş yarın gidip zalman n5 alacağım herkese teşekkürler.