Neler Yeni

...

Avolay

80+ Gold

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Aradım Geliyorlar Troll Degil Olsa Burayı Meşgul Etmeye Uğraşmam
Mesaj otomatik birleştirildi:

D
Troll olduğunu düşünüyorum. Böyle bir durumda gelip buraya neden konu açarsın ki biz ne yapabiliriz. Psişik güçlerimiz falan yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmet Taha
Troll olduğunu düşünüyorum. Böyle bir durumda gelip buraya neden konu açarsın ki biz ne yapabiliriz. Psişik güçlerimiz falan yok.
Kanka belki doktor olanlar falan vardır dedim aradım ambulansı geliyorlar ve troll seğil ciddiyim

Arkadaşlar merhaba lütfen yardım edin annem olduğu yerde kaldı sadece ayanaya bakıyor konusmaya çalışıyorum cevap vermiyor daha önceden beyin kanaması geçirmişti şu an kafayı yedi yaklaşık bir saattir aralıksız aynaya bakıyor ve hiçbişe yapmıyor elini tutmaya çalışıyorum elimi itiyo oturduğu yerde kalmiş hiçbişe yapmıyo BİLEN VARSA LÜTFEN YARDIM ETSİN SEBEBİ NE BUNUN
Geçmiş olsun : (

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Kanka belki doktor olanlar falan vardır dedim aradım ambulansı geliyorlar ve troll seğil ciddiyim
Kafanı çalıştır, forum da doktor varsa bile uzaktan teşhis nasıl koysun? O zaman hastane ne güne duruyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmet Taha
Kafanı çalıştır, forum da doktor varsa bile uzaktan teşhis nasıl koysun? O zaman hastane ne güne duruyor?
Bilmiyorum çok heyecanlıyım ne yapacagımı bilmiyordum aradım ambulansı ve babamı Babamda Kalıcam Bu Gece ambulans alıp gitti annemi

Flamesa

80+ Silver
Bilmiyorum çok heyecanlıyım ne yapacagımı bilmiyordum aradım ambulansı ve babamı Babamda Kalıcam Bu Gece ambulans alıp gitti annemi
3 Dk once geliyorlardı şimdi aldılar ve bu sürenin içinde bunu yazma sürende var. Troll konu olduğu belli.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,559
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Troll konu muhtemelen burası teknoloji forumu ilkyardım değil.
Ambulansı aramayı akıl etmek yerine foruma yazıyor sizce ne kadar doğru ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,840
Üyeler
163,562
Son üye
nexiusxd
Top Bottom