Avolay
80+ Gold
Kesinlikle trollNerden bileyim bu kadar ciddi oldugunu şaka falan yaptiğini düşündüm
Kesinlikle trollNerden bileyim bu kadar ciddi oldugunu şaka falan yaptiğini düşündüm
Aradım Geliyorlar Troll Degil Olsa Burayı Meşgul Etmeye UğraşmamBuraya açarsan troll konu niteliği yer. Yakınlarına haber ver, ambulansı ara.
Değil GerçektebKesinlikle troll
Troll olduğunu düşünüyorum. Böyle bir durumda gelip buraya neden konu açarsın ki biz ne yapabiliriz. Psişik güçlerimiz falan yok.Aradım Geliyorlar Troll Degil Olsa Burayı Meşgul Etmeye Uğraşmam
Mesaj otomatik birleştirildi:
D
Kanka belki doktor olanlar falan vardır dedim aradım ambulansı geliyorlar ve troll seğil ciddiyimTroll olduğunu düşünüyorum. Böyle bir durumda gelip buraya neden konu açarsın ki biz ne yapabiliriz. Psişik güçlerimiz falan yok.
Geçmiş olsun : (Arkadaşlar merhaba lütfen yardım edin annem olduğu yerde kaldı sadece ayanaya bakıyor konusmaya çalışıyorum cevap vermiyor daha önceden beyin kanaması geçirmişti şu an kafayı yedi yaklaşık bir saattir aralıksız aynaya bakıyor ve hiçbişe yapmıyor elini tutmaya çalışıyorum elimi itiyo oturduğu yerde kalmiş hiçbişe yapmıyo BİLEN VARSA LÜTFEN YARDIM ETSİN SEBEBİ NE BUNUN
Kafanı çalıştır, forum da doktor varsa bile uzaktan teşhis nasıl koysun? O zaman hastane ne güne duruyor?Kanka belki doktor olanlar falan vardır dedim aradım ambulansı geliyorlar ve troll seğil ciddiyim
Bilmiyorum çok heyecanlıyım ne yapacagımı bilmiyordum aradım ambulansı ve babamı Babamda Kalıcam Bu Gece ambulans alıp gitti annemiKafanı çalıştır, forum da doktor varsa bile uzaktan teşhis nasıl koysun? O zaman hastane ne güne duruyor?
Ambulans 5dk da gelmez trol işte.Bilmiyorum çok heyecanlıyım ne yapacagımı bilmiyordum aradım ambulansı ve babamı Babamda Kalıcam Bu Gece ambulans alıp gitti annemi
3 Dk once geliyorlardı şimdi aldılar ve bu sürenin içinde bunu yazma sürende var. Troll konu olduğu belli.Bilmiyorum çok heyecanlıyım ne yapacagımı bilmiyordum aradım ambulansı ve babamı Babamda Kalıcam Bu Gece ambulans alıp gitti annemi
Değil değil abi gercekten değil3 Dk once geliyorlardı şimdi aldılar ve bu sürenin içinde bunu yazma sürende var. Troll konu olduğu belli.
Ya değil gerçekten yaaAmbulans 5dk da gelmez trol işte.
Trol Değil Abi Sağlık Kısmıda Var BuradaTroll konu muhtemelen burası teknoloji forumu ilkyardım değil.
Ambulansı aramayı akıl etmek yerine foruma yazıyor sizce ne kadar doğru ?