bende bu laptopu kullanıyorum genewl olarak mennunum ama ekranın parlaklıgı az kalıyor haberın olsun güneş goren bı yerde kullanıcaksan onermem
bende bu laptopu kullanıyorum genewl olarak mennunum ama ekranın parlaklıgı az kalıyor haberın olsun güneş goren bı yerde kullanıcaksan onermem
Bu konuda haklısınız. 250 nit olması hoş olmamış fakat bu bütçede 500 nit beklemek biraz zor olur.bende bu laptopu kullanıyorum genewl olarak mennunum ama ekranın parlaklıgı az kalıyor haberın olsun güneş goren bı yerde kullanıcaksan onermem
Dostum ciddi bi fark yok. Diger seyler sogutma panel vs yeter13500H 7735HS işlemciden daha kötü.
Evet Nitro 16 7535HS olsaydı TUF A15 önermezdim, Laptoplara çok geliyor 100w intel işlemci.Dostum ciddi bi fark yok. Diger seyler sogutma panel vs yeter
nitro16 da sıvı metal macun var o işlemciyi soğutur. tufun 25 ms panelinden de kat kat iyi. pil süresi hariç o tufa asla para verilmez ki kullanan bir arkadaş 8.5 saat alıyor diyordu doğruysa tufa hiçbir şekilde gerek yok.İntel w olarak masaüstü gibi harcıyor. Laptop kendisini soğutmakta zorlanıyor.
Haklısınız bu konuda fakat AMD çok daha verimli, intel 13 ve 14.nesilleri kronik sorunlu.nitro16 da sıvı metal macun var o işlemciyi soğutur. tufun 25 ms panelinden de kat kat iyi. pil hariç o tufa asla para verilmez.
ne gibi bir kronik sorun? o sorunlar laptopa gelmeden çözüldü zaten. tufun bu nitro 16 karşısında hiçbir alınabilir özelliği yok.Haklısınız bu konuda fakat AMD çok daha verimli, intel 13 ve 14.nesilleri kronik sorunlu.
TUF modelini korumuyorum. Nitro 16 7535HS versiyonu olsaydı ilk önerenlerden biri ben olurdum. Ben AMD işlemcisini koruyorum. İntel 100w işlemci yapıyorsa AMD 54w işlemci yapıyor.ne gibi bir kronik sorun? o sorunlar laptopa gelmeden çözüldü zaten. tufun bu nitro 16 karşısında hiçbir alınabilir özelliği yok.
hayır tam bir tufu koruyorsun tam fanboysun belki kendin bu modeli kullandığın için bu laptopu forumda en az 100 kişiye önerdin ve kötü bir laptopTUF modelini korumuyorum. Nitro 16 7535HS versiyonu olsaydı ilk önerenlerden biri ben olurdum. Ben AMD işlemcisini koruyorum. İntel 100w işlemci yapıyorsa AMD 54w işlemci yapıyor.
Kendim kullanmıyorum. Araştırırsanız tek TUF önermiyorum her bütçede. Önyargılı olmadan önce araştırın.hayır tam bir tufu koruyorsun tam fanboysun belki kendin bu modeli kullandığın için bu laptopu forumda en az 100 kişiye önerdin ve kötü bir laptop
evet 2 tane tuf modeli atıyorsun masaüstü isteyenlerede apu sistem atıyorsunKendim kullanmıyorum. Araştırırsanız tek TUF önermiyorum her bütçede. Önyargılı olmadan önce araştırıpta söyleyin.
anladım ama siz o tufla 54 watt kullanbilecek misiniz? tabii ki hayır. muhtemelen 30 hadi 40 watt anca limitlenerek kullanacak alan kişi. ki 13500h daha güçlü o işlemciyi geçmesi için 100 watta ihtiyacı gerekmez. 60-70 watt bile tufu geçmesine yeterli. 25 ms ekranlı giriş seviye laptopu orta seviye 3 ms ekran olan laptopla kıyaslamak bile hata.TUF modelini korumuyorum. Nitro 16 7535HS versiyonu olsaydı ilk önerenlerden biri ben olurdum. Ben AMD işlemcisini koruyorum. İntel 100w işlemci yapıyorsa AMD 54w işlemci yapıyor.
50k bütçede Nitro 16, 20k bütçede LOQ öneriyorum. Eğer araştırmadan tartışacaksanız dinlemeyeceğim.evet 2 tane tuf modeli atıyorsun masaüstü isteyenlerede apu sistem atıyorsun
Sizde haklısınız bende haklıyım. LOQ serilerinin bile anakart sorunu çıkabiliyor bazen intel modellerinde.anladım ama siz o tufla 54 watt kullanbilecek misiniz? tabii ki hayır. muhtemelen 30 hadi 40 watt anca limitlenerek kullanacak alan kişi. ki 13500h daha güçlü o işlemciyi geçmesi için 100 watta ihtiyacı gerekmez. 60-70 watt bile tufu geçmesine yeterli. 25 ms ekranlı giriş seviye laptopu orta seviye 3 ms ekran olan laptopla kıyaslamak bile hata.