Mafia definite oynuyorken arada bi oyun takılıyo kaplamalar geç yükleniyoSıkıntı olmaması gerek
HDD mi var sistemde?Mafia definite oynuyorken arada bi oyun takılıyo kaplamalar geç yükleniyo
Evet 2 tb hdd 500 gb ssd varHDD mi var sistemde?
Oyun HDD de ise o yüzden oluyordur.Evet 2 tb hdd 500 gb ssd var
Çözünürlük 1080p Mafia oynuyorum hdd de kurulu ssd de olsa bi sıkıntı olmaz mıçözünürlüğünüz nedir?
oyun hdd'de mi kurulu?
ben 11400f ile 4070 ti kullanıyorum. 2k'da benim anlayabileceğim bir darboğaz söz konusu değil, akıyor oyunlar. Arka planda bir miktar mevcuttur illa ki tabi.
Sıcaklık oyunda en fazla 55 derece gördüm oyun Mafia hdd de kurulu oyunişlemci + ram + ekran kartı uyumlu ve yeterli.
Ram 3200 mhz destekliyorsa XMP açabilirsin daha iyi performans alırsın.
Öte yandan SSD geçersen muhtemelen donmalar kesilecektir + sıcaklık değerleri ne alemde
Hdd de oyun oynanmaz hocam o yüzdendir sıkıntı büyük ihtimalleÇözünürlük 1080p Mafia oynuyorum hdd de kurulu ssd de olsa bi sıkıntı olmaz mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sıcaklık oyunda en fazla 55 derece gördüm oyun Mafia hdd de kurulu oyun
Başka oyunlarda da oluyor mu?
Bende de 4070 var, sürücü güncelledikten sonra bütün oyunlarda aynı sıkıntıyı yaşamıştım, son 3 sürücü hatalı (4070 için konuşuyorum, belki 4060'ta da aynı şey olmuş olabilir). DDU ile ekran kartı driverını silip 546.65 sürümünü kurdum ve sorunum çözüldü
bugün denicem ddu ile silip tekrar yüklemeyi hangi sürüme alayım sence çok anlamıyorum daBaşka oyunlarda da oluyor mu?
Bende de 4070 var, sürücü güncelledikten sonra bütün oyunlarda aynı sıkıntıyı yaşamıştım, son 3 sürücü hatalı (4070 için konuşuyorum, belki 4060'ta da aynı şey olmuş olabilir). DDU ile ekran kartı driverını silip 546.65 sürümünü kurdum ve sorunum çözüldü.
Hdd de oyun oynanmaz hocam o yüzdendir sıkıntı büyük ihtimallem
Ssd de alıcam şimdi teşekkür ederimHdd de oyun oynanmaz hocam o yüzdendir sıkıntı büyük ihtimalle
Şu an ssd de olan call of duty modern warfare 3 açtım ekran kartı kullanımı %0 işlemci %100 gözüküyorHdd de oyun oynanmaz hocam o yüzdendir sıkıntı büyük ihtimalle
Msi afterburnermı sonuçlar nerdenMesaj otomatik birleştirildi:
Ssd de alıcam şimdi teşekkür ederim
Şu an ssd de olan call of duty modern warfare 3 açtım ekran kartı kullanımı %0 işlemci %100 gözüküyor