Çözüldü✓ 4060 mı 7600 mü

4090fanlilbro

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
471
bir arkadaşım için bir konu açmıştım 3060 almak hakkında o paraya 4060 alınır dendi

Son düzenleme:
frame generation ve dlss i görüp düşünmemen lazım vrami düşük ama yapcak bişey yok bende alıcam 4060

frame generation ve dlss i görüp düşünmemen lazım vrami düşük ama yapcak bişey yok bende alıcam 4060
anladım reis hayırlı olsun sana da şimdiden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1k çok fazla değil bayramda toplar zaten
1k çok fazla değil bayramda toplar zaten
toplayamaz hocam akrabaları faqir hep

bu frame generation ne kadar fps artırıyor hocam görüntüyü bozar mı

bir arkadaşım için bir konu açmıştım 3060 almak hakkında o paraya 4060 alınır dendi ama arkadaşımın bütçesi çok kısıtlı 4060 10.500tl 7600 9500tl yayın yapacak yayında oyun oynayacak ama bütçede çok kısıtlı seçenekler sadece bu ikisi başka bişey düşünmüyo 8gb kısmı onun için sorun değil sizce hangisini almalı
Azcık daha biriktir 4060 al

anladım reis hayırlı olsun sana da şimdiden

toplayamaz hocam akrabaları faqir hep

bu frame generation ne kadar fps artırıyor hocam görüntüyü bozar mı
nvidianın güzellikleri varken amdyle ugrasmaya degmez bro ya. yayıncılıktan filan bahsediyorsun kendi uygulamasının icinde bile yayıncı modu anlık video kaydı vs birsürü güzel özellik var kaldı ki 4060 zaten güclü bir kart 40 serisinde baya bi atak yaptı nvidia. fps artırma kullansa bile yayın actıgı zaman eger yüksek bitrate veremezse zaten yayını cam gibi olmaz. yani yayın acarken filan oyunlarda rahatlıkla dlss vs kullanabilir. mümkünse 4060 değilse beklesin :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,689
Üyeler
190,786
Son üye
redbull_sx
Geri