Çözüldü✓ 4060 Msı Ve 4060 Gigabyte arasında ne fark var ?

Tek tek parça mı topluyorsunuz var olan bir sisteme yeni ekran kartı mı alıyorsunuz?

bu kartlara bu paralar verilmez...

var olan bir sistemi yeniliyorum ( 3D yapacağım için nvidia alıcam şimdiden diyim )
Eğer sadece ekran kartı alacaksanız 2.elden rtx 3080ti alsanız daha iyi.Eğer sistemi komple değiştiriyorsanız hazır almak daha mantıklı gibi

bu kartlara bu paralar verilmez...
ya kardeşim napalım gidip aı da berbat olan amd yimi alıyım ? ekonomiyi biliyorsunuz ben aradaki farkı soruyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer sadece ekran kartı alacaksanız 2.elden rtx 3080ti alsanız daha iyi.Eğer sistemi komple değiştiriyorsanız hazır almak daha mantıklı gibi
sistemi komple değil ama çoğu şeyini değiştiriyorum. hazır almak da bana sıkıntı ya kasa yı seviyorum yeni kasa istemem. yada nasıl diyim böyle toplamak bi daha zevkli oluyor o zevki çıkarıyorsun nasıl anlatayım ki

ikisi de değil o zaman galax 4060

soğutma da fark fark. 4060 alıcağınıza 6700 XT alın

sebep ? baktım 20 bin var başka bulamadım diğerleri 14 bin
attığınız 2 modelde piyasadaki en berbat olan modellerden galax stokta yoksa o yüzden fiyat yükselmiştir iner geri

Bu karta bu paralar verilmez ...
alakasız yazmasan hani ben 2 si arasında fark soruyorum ? ne alacağımı ne kadar tuttuğunu sormuyorum.

attığınız 2 modelde piyasadaki en berbat olan modellerden galax stokta yoksa o yüzden fiyat yükselmiştir iner geri
en berbat fakat bakınca diğerlerine kıyasla daha ucuz olduğunu görüyorum. gigabyte ınkide o kadar berbat değil. öncesinde kullandım sonuçta. rahat rahat akıcı olarak oynatıyor ve herşeyi yapıyor

alakasız yazmasan hani ben 2 si arasında fark soruyorum ? ne alacağımı ne kadar tuttuğunu sormuyorum.

en berbat fakat bakınca diğerlerine kıyasla daha ucuz olduğunu görüyorum. gigabyte ınkide o kadar berbat değil. öncesinde kullandım sonuçta. rahat rahat akıcı olarak oynatıyor ve herşeyi yapıyor
ısınma sorunlu ve malzeme kalitesi çok kötü dediğiniz modelin biraz bekleyin yakında stoklara gelir galax pişman olmazsınız güzel kart gerçekten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,268
Üyeler
183,967
Son üye
PC avcısı1
Geri